Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.29. péntek
Auguszta
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28661380
   « Vissza

Javítás, karbantartás garantált minőségben

 « Cikkek és hírek 
2022. szeptember 15.
 

   Egy éves lett a Cseh & Fodor szerviz, mégis több évtizedes tradícióval büszkélkedhetnek. Az emblémában látható Cseh felirat kiváló brand, hiszen Cseh Attila a kerületben 30 éve javít mosógépeket, generációk ismerik a nevét. Fia, Cseh Tibor a CSF Szerviz társtulajdonosa. Nevében és tudásában is őrzi a hagyományt. Mint a cég vezetője, Fodor Zsolt elmondta, nemrégen átvették a Pongrácz és társa céget is, a névadó szintén több évtizedes múltat mondhat magáénak a háztartási gépek javítása terén, és személyesen is közreműködik a hat fős vállalkozásban.
   A múltból a jelenbe térve: fő profiljuk a mosógépek, mosogatógépek és szárítógépek javítása, karbantartása, ezen kívül ilyen gépek felújításával és értékesítésével is foglalkoznak, valamint kaphatóak náluk új készülékek is. Új gépek beüzemelését is vállalják, valamint karbantartási szerződéssel időszakos átvizsgálást is végeznek, elsősorban olyan megbízóknak, mint például a bölcsődék, ahol az ipari gépek különösen nagy igénybevételnek vannak kitéve.

   A cég telephelye a Margit utcai Ikarus parkban található (az Arany János utcai bejárattól a 18-as épület), és itt javítják azokat a gépeket, amit a helyszínen nem lehet nyomban rendbe hozni. A szervizes kollégák a meghibásodott gépeket elsősorban a helyszínen igyekeznek megjavítani, a telephelyre akkor kerül a gép, ha a helyszíni javítás nem lehetséges. A javítás idejére cserekészüléket is tudnak biztosítani, amit egyre többen igényelnek.

kepfile 

   Fodor Zsolt büszke arra, hogy nagyon szakszerűen és igényesen dolgoznak, betartanak minden előírást, EU-szabvány szerinti gépeket forgalmaznak, amihez biztosított a megfelelő alkatrészellátás. Sajnálattal látják, hogy sokan pár ezer forint megspórolásával megveszik a bizonytalan eredetű gépeket, amit aztán az első meghibásodásnál ki kell dobni, mert javíthatatlan.
   A felújított gépeket náluk minden tekintetben felülvizsgálják, cserélik a szükséges egységeket, viszont fél év garanciát is vállalnak ezekre. Valószínűleg nem ők a legolcsóbbak a piacon, viszont aki hozzájuk fordul, garantált minőségű javítást vagy gépet kap a pénzéért.

csf service.hu • Tel: +36-30-0800-800

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez