Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28658877
   « Vissza

Manna ABC nyitotta meg a kapuit a XVI. kerület Kertvárosban!

 « Cikkek és hírek 
2023. május 18.
 

A Manna ABC élelmiszerhálózat új, prémium üzletét nyitotta meg a XVI. kerület Kertváros részén, a Budapesti út és az Etelköz utca sarkán.

kepfile

kepfile

A teljesen magyar magántulajdonú Manna ABC hálózat idén májusban ünnepli fennállásának 18. évét, immáron 16 üzlettel, több mint 200 munkatárssal.

Hiánypótló, a folyamatosan fejlődő Kertváros valamint a környező településrészek attraktív élelmiszerüzlete, a „Manna ABC Kertváros” minden generáció számára kiemelkedő, bőséges kínálattal várja a már meglévő és leendő Vásárlóit!

A Manna ABC üzletei mindig eltérő, azonban – óriási erényként – lokalizációs igények mentén alakítja ki termékporfólióját, szortimentjét. Fontos számukra, hogy az ifjúságot, a többgenerációs családokat, szépkorúakat egyaránt kiszolgálja megszokott, egészséges, illetve innovatív, új termékekkel.

   Mindig friss és finom! Miért?

   A Manna ABC ars poetikájának alapja, hogy nap mint nap friss (adott termékek esetén) hosszú szavatossági idejű tételeket biztosítson Vásárlói részére. Éppen ezért nincs háttérraktározás, hanem napi beszállítással töltik a pultjaikat, gondoláikat, hűtőiket.
   A friss zöldségek, gyümölcsök illata, a gyönyörű péktermékek gazdag sora életünk mindennapjainak része, így erre a Manna ABC különös figyelmet szentel, a beszállítás akár nap mint nap, de akár két ütemben is történhet.

kepfile

kepfile

   Prémium, delikát

   A Manna ABC láncolat privilégiuma, hogy az általános valamint kiváltképp a Kertvárosi kínálatában minden olyan termék megtalálható legyen, amelyeket régen külföldről szereztünk be, avagy külföldi útjaink során fedezhettünk fel! Különleges sajtok, felvágottak, paték, chips-ek kapcsán nincs is szélesebb spektrum hazai, több üzletes láncolatoknál Budapesten! Ez büszkesége Kerületünknek!

kepfile

   Sör vagy bor?

   Választékos, bőséges italkínálat a Manna ABC-ben! Mindig is elsődleges szempont volt és lesz is, hogy innovatív, ínyenc kínálatot állítsanak össze… Ez sikerült is, hiszen többszáz sör- és borkülönlegesség mind-mind a kínálat része, amelyet öröm magunknak vagy épp szeretteinknek ajándékozni.

kepfile

   Kisbevásárlás vagy nagybevásárlás?!

   A Manna ABC mottójában szerepel: „gyors és kényelmi bevásárlás”. Nincs ez másképp az Etelköz utcai Manna ABC-ben sem, így ha csak 1-2 tételről vagy épp a komplett hétvégi bevásárlásról van szó, akkor a Manna ABC a megoldás!

   Közlekedés, parkolás

  A Manna ABC számára fontos a vásárlóinak kényelme, így az üzlet számos úton-módon megközelíthető: gyalogosan, rollerrel, kerékpárral, tömegközlekedéssel, autóval… Érkezés és parkolás közvetlenül az üzlet parkosított bejáratánál. Aki pedig házi kedvenceivel jön, őket bőséges „hamikkal” várják…

  Egyszó mint száz, a Manna ABC új üzlete nemcsak a XVI. kerületiek, de a környező településeken élők éléskamrája is, hiszen az év minden napján, reggel 6:00 – 22:00 óra között várja Vásárlóit!

kepfile

   CÍM: 1164 Budapest, Etelköz utca 1. – Csabaliget Apartman Center (Budapesti út – Etelköz utca sarka)

 

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez