CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28832875
|
2007. április 18.
|
|
|
Hozzávalók: 50 dkg fehér bab, 2 db füstölt libacomb, 20 dkg füstölt oldalas, 30 dkg szeletelt marhahús, 5 db keménytojás, 2 evőkanál libazsír, 1 nagy fej hagyma, 4 gerezd fokhagyma.
Az előző este beáztatott babot átmossuk, leszűrjük. Hőálló edényt vastagon kikenünk libazsírral. Tegyük bele a babot, az apróra vágott, megpirított vöröshagymát, marhahúst és a füstölt húsokat. Dugdossuk közé a tojásokat és a fokhagymagerezdeket. Húsvéti sonkalével öntsük fel, hogy a tetejét ellepje. Vízzel is jó, de akkor esetleg utánsózás szükséges. Felforraljuk, 15 percig főzzük, majd sütőben, lefedve 13-14 órát főzzük a legkisebb lángon. Ha a levét netán elfőné, pótolni kell kis vízzel.
Jó étvágyat kívánunk!
|
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|