Helyi Hírek - Független folyóirat   2019.03.22. péntek
Beáta, Izolda, Lea
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 13233204
   « Vissza

Sólet

 « Receptek 
2007. április 18.
 
Hozzávalók: 50 dkg fehér bab, 2 db füstölt libacomb, 20 dkg füstölt oldalas, 30 dkg szeletelt marhahús, 5 db keménytojás, 2 evőkanál libazsír, 1 nagy fej hagyma, 4 gerezd fokhagyma. Az előző este beáztatott babot átmossuk, leszűrjük. Hőálló edényt vastagon kikenünk libazsírral. Tegyük bele a babot, az apróra vágott, megpirított vöröshagymát, marhahúst és a füstölt húsokat. Dugdossuk közé a tojásokat és a fokhagymagerezdeket. Húsvéti sonkalével öntsük fel, hogy a tetejét ellepje. Vízzel is jó, de akkor esetleg utánsózás szükséges. Felforraljuk, 15 percig főzzük, majd sütőben, lefedve 13-14 órát főzzük a legkisebb lángon. Ha a levét netán elfőné, pótolni kell kis vízzel. Jó étvágyat kívánunk!
 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Apro-link.jpg
preload preload
Ide kattintva megtekinthető
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
Legutóbbi lapszámunk - 2019. március 20.
2019. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Credo Együttes
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez