Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.04.20. szombat
Tivadar, Odett
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28782621
   « Vissza

Kevesebbet akarsz költeni?

 « Cikkek és hírek 
2022. július 29.
 

Ha kevesebbért szeretnél vásárolni, irány a Kuplio.hu. Válassz kuponokat és vásárolj olcsóbban! Nagyon könnyű!

kepfile

Napjainkban sokan akarnak gyorsan és kvázi olcsón vásárolni. Talán, ezért is olyan népszerűek az online shopok. Az emberek nagy százaléka mindig olyan lehetőségeket, üzleteket, online shopokat keres, ahol még a hazai áraknál is jóval kedvezményesebben tudnak beszerezni egy rég áhított holmit.

Az egyik legfelkapottabb, világméretű kereskedelmi központ nem más, mint az Aliexpress, ahol valóban olyan olcsó juthatunk hozzá egyes darabokhoz, hogy rögtön többet is veszünk belőle, legyen szó egy-egy divatos szoknyáról, a legújabb trendet képviselő napszemüvegről, vagy egy téli sapkáról. De nem csak ruhaneműt vásárolhatunk, hanem bármit kigondolunk, azt itt biztos, hogy megtaláljuk. El se tervezzük, hogy alaposan át tudjuk tekinteni a kínálatot, hiszen rengeteg minden van itt az oldalon. De miért is vásároljunk erről a helyről? Miért is éri meg ez nekünk?

Általánosságban elmondható, hogy biztonságos. Ha csak egy párszáz forintos dolgot veszünk is, biztosak lehetünk benne, hogy meg fog érkezni. Vásárlás előtt azonban fontos szabály, hogy nézzünk utána az eladónak. A vásárlók visszajelzései, értékelései egy támpontot adnak, hogy érdemes - e az adott eladótól venni bármit is, vagy kerüljük el jó messzire.

Az Aliexpress arról is híres, hogy a hazai árak töredékéért is be tudunk szerezni minőségi termékeket. Ezzel nagyon sokat spórolhatunk. A Kuplio.hu oldalon találunk még kuponokat, így vásárlásnál csak annyi a dolgunk, hogy bepötyögjük az adott Aliexpress kuponok kódját és így még kevesebbet fogunk majd fizetni.

Az Aliexpress oldalán egy-egy termékből többet is a kosarunkba pakolhatunk. Ha ezt egyetlen eladónál tesszük meg, akkor akár még további kedvezményeket is kapunk. Ez mindig fel van tüntetve, így látni fogjuk azt is, hogy konkrétan mennyit spórolunk, ha ily módon vásárolunk.

Az Aliexpress további előnye, hogy nagyon könnyen el lehet igazodni az oldalon, ahonnan az adott eladó üzletébe is elnavigál az oldal, és vásárlás előtt még az eladóval is felvehetjük a kapcsolatot, kérdéseket tehetünk fel az adott termékkel kapcsolatban. Akár sportruházatot, akár ékszert, vagy sportcipőt szeretnénk vásárolni.

Sportruházat és sportcipők terén a Sportisimo kuponkód is nagy segítség lehet, hiszen most jelentős kedvezményekkel kerülhet a kosarunkba sportcipő, sportruházat, fürdőruha, vagy túrázással, kempingezéssel kapcsolatos dolgok.

 

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez