Helyi Hírek - Független folyóirat   2020.08.14. péntek
Marcell, Maximilián
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 18502787
   « Vissza

Zöldséges tál

 « Receptek 
2006. szeptember 6.
 
Hozzávalók: 4 db nagyobb sárgarépa, 1 nagyobb karfiol, 30 dkg zöldborsó, 20 dkg reszelt sajt (vagy lapkasajt), 1 doboz tejföl, prézli, libazsír, petrezselyem. A zöldséget sós vízben megfőzzük, a répát karikára, a karfiolt rózsáira szedjük. Kizsírozott jénai tálba prézlit szórunk, rátesszük a sárgarépát, arra a borsót, majd a karfiolt, meglocsoljuk fél dl olvasztott zsírral. Ráöntjük a tejfölt, megszórjuk a sajttal, majd sütőben átsütjük, míg a sajt ráolvad. Petrezselyemmel díszítjük. Jó étvágyat kívánunk!
 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2020. július 15.
2020. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez