Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28659166
   « Vissza

Új fűtés egyszerűen és olcsón?

 « Cikkek és hírek 
2022. január 30.
 

Nem, ez nem álom!

A téli időszakban az egyik legkedveltebb és egyben leggyűlöltebb beszédtéma a fűtés. Amikor működik a legtöbbször az a baj vele, hogy drága, amikor nem működik az a baj vele, hogy nem teszi a dolgát. Nyáron aztán hajlamosak vagyunk megfeledkezni az egész nyűgről, míg aztán ősszel kezdődik újra az egész. De miért kellene újra és újra minden évben ezt eljátszani? Túl drága az új rendszer beépítése? Túl hosszú idő? A fűtőszőnyeg remek megoldást kínál azoknak, akik egy kiegészítő rendszert keresnek az otthonukba, esetleg a hétvégi házukba. Természetesen a fűtőszőnyeg megállja a helyét önálló fűtésként is, de érdemes előtte kalkulálni, mekkora területen szeretnénk használni. Ahogy az sem mindegy, van-e már teljesen szeretnénk leváltani a régi fűtésünket, vagy csak a hatékonyságot növelnénk.

kepfile

A fűtőszőnyeg egy roppant egyszerűen és gyorsan telepíthető nagyszerű rendszer, amit gyorsan használatba is lehet venni a beszerelés után. Egyébként akár mi magunk is megoldhatjuk a telepítést, nem feltétlenül igényel szakemberi kezeket a munka. Ha viszont már a padlónk alatt tudjuk ezt a korszerű elektromos fűtési megoldást, akkor az intelligens hőszabályozó segítségével  könnyedén irányíthatjuk. Akár például a munkából hazafele jövet már beizzíthatjuk a rendszert, hogy érkeztünkre már kellemes meleg legyen a lakás. Ezt a tulajdonságát akkor is használhatjuk, ha egy idős rokonunknak szeretnénk kicsit feljavítani a fűtését, és a számára szerelünk be fűtőszőnyeget. Ha távolról bekapcsoljuk a rendszert, nem kell attól tartani, hogy a spórolás miatt szerettünk kikapcsolt fűtés mellett didereg a pokrócaiba tekerve.

A fűtőszőnyeggel nem csak az idősebbekről, hanem a legfiatalabbakról is könnyen gondoskodhatunk, hiszen a számukra fontos néhány plusz fokos hőmérsékletet egyszerűen beállíthatjuk, míg a többi szobában nem változtatunk a hőmérsékleten. A fűtőszőnyeg nem csak gyorsan szerelhető, hanem kedvező áron is, mindez igaz az üzemeltetésére is, különösen napelem használata mellett. Karbantartás nélkül biztosítja az egyenletes meleget, rövid felfűtési ideje mellett pedig fontos, hogy nagy hatékonysággal dolgozik, és mivel pontosan aszerint fűt, ahogy beállítjuk, nem kell veszteséggel sem számolnunk.

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez