Helyi Hírek - Független folyóirat   2020.08.15. szombat
Mária
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 18507699
   « Vissza

Böllérleves

 « Receptek 
2006. szeptember 6.
 
Hozzávalók: 30 dkg lapocka, 30 dkg sertésmáj, 30 dkg fejhús (csont nélkül), 1 kg levescsont, 30 dkg vegyes zöldség, 2 fej hagyma, 4 gerezd fokhagyma, só, majoránna, őrölt bors. A csontot megtisztítva, 3 liter vízben fél órát főzzük kuktában, majd leszűrjük egy nagyobb fazékba a csontlét. A húsokat felkockázzuk, a zöldséget karikára vágjuk, a hagymát felaprózzuk és a lébe tesszük. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, két csipet majoránnát, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Mikor a hús majdnem megpuhult, beletesszük a kockákra vágott (megtisztított) májat és készre főzzük. Pirított zsemlekockával tálaljuk. Jó étvágyat kívánunk!
 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2020. július 15.
2020. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez