Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28656567
   « Vissza

Az asztrológus gondolatai Asztrológiai útmutató a Nyilas jegyében

 « Horoszkóp, asztrológia 
2020. november 11.
 

„A fény mindig utat mutat,
Annak, ki a mélyben kutat.”

kepfile

   Idén november 21-től december 21-ig tartózkodik a Nap a Nyilas jegyében. Mifelénk ez az ősz vége. Tovább csökkennek a fényes nappalok percei, és majd eljön az a pillanat, amikor beköszönt a fordulópont. Asztrológiailag ez a Bak 0 fokán fog megtörténni.
    A Nyilas a legoptimistább jegy. Könnyedén lovagol az élet színpadán, útját mosoly, kacagás kíséri. Személyisége magával ragadó, a közelében azt érezni, hogy a baj elkerül minket. Mindig hisz a szerencséjében. A kis szerencse az öröm és vidámság. A nagy szerencse az elfogadás. Elfogadlak olyannak, amilyen vagy.
   Néha kicsinyes és földhözragadt. Máskor nagyvonalú és szárnyaló. Szerencsés vagyok, hogy élek. Szerencsés vagyok, amiért tanulhatok, történjék velem jó vagy rossz. Mert a sorsomat el nem kerülhetem, az ösvényemről le nem térhetek. Utunk nem egyenes, mozgásunk nem egyenletes. Fejlődésünk viszont folyamatos.

   Tedd fel magadnak a kérdést: érdekelnek-e az élet nagy dolgai? A felemelő eszmék, az erkölcs, a hit, a politika? Ha van benned Nyilasság, akkor feltétlenül. És akarsz-e játszani? Nem? Pedig születésed pillanatában, első lélegzetvételeddel felkerültél az élet nagy színpadára. Igyekezz jól játszani a szerepeidet, addig is, amíg rájössz, hogy a színdarabodban te vagy a főszereplő és az összes mellékszereplő. Ha ezt felismered, már jó úton haladsz. És bízz a rendezőben, mert ő azt szeretné, hogy a legjobb légy. Hogy hiteles önmagaddá válj.

   Hitre feltétlenül szükségünk van, amikor sötétben tapogatózunk. Hitre, hogy a fény győzedelmeskedni fog. Mai helyzetünkben ez a legfontosabb. Mert most káosz fenyegeti az emberiséget. Jóformán bármerre nézünk, elborzadunk. Belül hiénák hada csorgatja mérgező nyálát. Kívül farkas falkák közelednek. Pincéinket elárasztja a szennyvíz, padlásainkon vészjóslóan serceg a rövidzárlat.
  Mikor szedjük össze magunkat és sokszorozzuk meg lelki erőnket, ha nem most? Elég volt a zűrzavaros eszmékből! Véget kell vetni az árulásnak, a fondorlatnak! Csipike szavait idézve: „ébresztő atyafiak!” De nem kedvesen és udvariasan, ahogy ő tette. Üvöltve, ahogy torkunkon kifér, úgy, hogy a nagyothallók is beleremegjenek! Hát nem látjátok feleim, hogy mi zajlik? Még mindig nem érzékelitek a pusztulás szelét, mely hidege a csontjainkig hatol?
   Szemünk látásra teremtetett és nem nézelődésre. Fülünk pedig a meghallásra. Szánk az igazság kimondásának az ajtaja, és nem a hazugság szirénhangjainak generátora. Az igaz szó édes, és csípős. A hazug szó keserű és penészes.

    A Szaturnusz ólom csizmájának utolsó lépései dübörögnek az égi vászon Bak tájképén. Lezárul egy korszak. A hegy gyomrában Hádész tengere csordogál fortyogva kitörésre készen. A mi csodálatos Európánk átalakul. Mert a hegy kürtője, melyet annyi nemzedék vére áztatott, már füstöl. A füst a kollektív áldozattá válás rejtjele. Lemondás, veszteség, káosz. Sírás és jajveszékelés. Ugye Önök is érzik az óra hangos ketyegését?

   Nyilasban jár a Nap. A kentaur nyila felröppen, hogy legyőzze a sötétséget. Minekünk a belső sötétéggel van dolgunk. A fényt az isteni szikrával kell meggyújtanunk ott belül. Most mindenkire szükség lesz. Bár az utóbbi években gyakran eszünkbe juthatott, most már szinte naponta szembesülünk a bizonyossággal, miszerint itt a lét a tét.

    Véleményeiket, gondolataikat, kérdéseiket elküldhetik az asztros@yahoo.com címre.

    Vigyázzanak magukra és egymásra!                    Tóth Sándor

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez