Helyi Hírek - Független folyóirat   2020.08.07. péntek
Ibolya, Afrodité
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 18439599
   « Vissza

Boros dagadótekercs

 « Receptek 
2006. szeptember 6.
 
Hozzávalók: 1 kg dagadó, 1 dl tejföl, 2 nagyobb fej fokhagyma, 2 dl fehérbor, só, bors, olaj A húst laposan felvágva lappá terítjük ki. Sózzuk, borsozzuk, megkenjük olajjal és a tejföllel, rászórjuk a zúzott fokhagymát. Felcsavarjuk, cérnával áttekerjük. Olajozott tepsibe rakjuk, kívülről is kicsit sózzuk, borsozzuk, aláöntjük a bort, fél deci vizet, fóliával letakarjuk. Előmelegített sütőben 40-50 percig sütjük, majd fólia nélkül ropogósra pirítjuk, közben levével öntözzük. Kivesszük a sütőből, rátesszük a fóliát és 10-15 percig pihentetjük, majd szeletekre vágjuk. Burgonyapürével tálaljuk.
 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2020. július 15.
2020. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez