Helyi Hírek - Független folyóirat   2020.08.12. szerda
Klára, Letícia
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 18473154
   « Vissza

Rakott zöldségtál

 « Receptek 
2006. szeptember 6.
 
Hozzávalók: 20 dkg füstölt szalonna, 1 kg sertés darált hús, 1 fej karalábé, 2 db krumpli, 1 zeller, 1 fej karfiol, 4 db paprika, 3 db hagyma, 4 db paradicsom A karalábét, krumplit, zellert, karfiolt puhára főzzük, kihűlés után felszeleteljük. A darált húst 1 fej hagymával pörköltnek készítjük el. Jénai tálat kibéleljük szalonnaszeletekkel, beterítjük a felszeletelt főtt krumplival, majd ráterítjük a pörkölt darált húst. Erre tesszük a felszeletelt főtt karalábét, zellert, karfiolt. Sózzuk, borsozzuk. Ezután rátesszük a felszeletelt 2 fej hagymát, paradicsomot, végül a paprikát, rétegenként kicsit megsózva, majd olajjal meglocsoljuk. Sütőben közepes lángon átsütjük, míg a tetején lévő paprikaréteg meg nem sül. Kovászos uborkát adunk mellé. Jó étvágyat kívánunk!
 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2020. július 15.
2020. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez