Helyi Hírek - Független folyóirat   2018.09.23. vasárnap
Tekla, Lina, Linett
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 11600152
   « Vissza

Tojásos bárány

 « Receptek 
2018. március 22.
 


Hozzávalók: (öt személy részére) egy egész bárány eleje, 2 fej hagyma, 2 csokor petrezselyem, 8 tojás, só, zsír
A húst megmossuk, 4-5 centis darabokra vágjuk. Az apróra vágott hagymát megfonnyasztjuk a zsírban, majd a húst beletéve pároljuk, egy-egy kanál vizet adva hozzá. Ha a hús megpuhult, engedjük zsírjára sülni, de bő zsírja legyen! Belekeverjük az apróra vágott petrezselymet. A felvert tojásokat a forró húsra öntjük, folyton kevergetjük, hogy híg rántotta legyen. Elegendő, ha csak a húst sózzuk meg, a tojást könnyen elsózhatjuk! Puliszkával vagy krumplipürével tálaljuk.

                                                                                                                                                    Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Apro-link.jpg
preload preload
Ide kattintva megtekinthető
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
Legutóbbi lapszámunk - 2018. szeptember 19.
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Credo Együttes
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez