Helyi Hírek - Független folyóirat   2020.08.14. péntek
Marcell, Maximilián
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 18502866
   « Vissza

Gombával töltött rostélyos

 « Receptek 
2007. március 21.
 
Hozzávalók: 80 dkg rostélyos szelet, 25 dkg gomba, 1 fej hagyma, 1 tojás, 1 dl tejföl, zöld petrezselyem, zsír, bors. A megtisztított, kivert hússzeleteket megsózzuk. Az egészen apróra vágott gombát kevés hagymás zsírban lepároljuk, hozzáadjuk a felvert tojást, az apróra vágott petrezselymet, sózzuk, borsozzuk. Ezzel a masszával megkenjük a hússzeletek egyik felét, felgöngyöljük, cérnával átkötjük, majd forró zsírban puhára pároljuk, végül lepirítjuk. A húst kivesszük, a cérnát kiszedjük egy tálra. A zsírba belekeverjük a tejfölt, egyszer felfőzzük kevés pirospaprikával és a húsra öntjük. Rizskörítéssel, savanyú uborkával tálaljuk. Jó étvágyat kívánunk!
 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2020. július 15.
2020. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez