Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.29. péntek
Auguszta
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28661484
   « Vissza

Bravó Grande Punto, bravó Bravo!

 « XVI.-XIV. kerületi hírek 
2007. március 21.
 
Itália hangulata Kelet-Pesten Ki gondolná, hogy a rehabilitáció előtt álló Bosnyák tér után kifelé haladva – a Csömöri úton – kis országunk első igazán trendi és az olasz érzéseket feszítő Fiat és Alfa Romeo márkakereskedése és márkaszervize található? Most halad igazán az olaszok szekere. Akarom mondani a négykerekűek sikere visszahozza azt az olaszos életérzést, amiért valamikor is vágytunk egy Alfára vagy éppen egy Fiatra. Mi kell ehhez? Miliő, formatervezés mesterfokon és egy egyedülálló szalon, amely Pesten ráadásul a legnagyobb is, meg az egyetlen Alfa márkaszalon is.
A Grande Punto sikere folyamatos, az olaszok érzik, hogy meg kell ragadni a fonalat és nem felgörgetni kell ezt, hanem még nagyobb hálóvá terebélyesíteni. Hamarosan itt az új Fiat Bravo, amely küllemével és belbecsével egyaránt osztatlan sikereket ér el, pedig még itt sincs, rá már csak pár hetet kell várni. Hamarosan itt lenne a Kánaán? Bízunk benne! Miközben Kelet-Pesten jár az ember, nem kerülheti el figyelmét a hatalmas üvegfalaival, olaszosan minimál stílusával távolba kiáltó Fiat Kelet-Pest márkakereskedés. Fókuszban a Grande Punto, nem hiába: ami szép, az gyönyörű! Ha valami igazán elérhető, akkor ez az, sőt: a kellemes a hasznossal tökéletes metamorfózisa. Ráadásul a Fiat Kelet-Pestnél nem csúszhat hiba számításaiba.
A sarkon Alfa Romeok sorakoznak: különös érzés egy Alfa mellett állni. Nem, hogy vezetni és birtokolni. Vagy az autó birtokol minket? NR Fiat Kelet-Pest • Bp. XIV. Csömöri út 39. • Tel: 422-4400 Fiat Kelet-Pest • Bp. XVI. Kerepesi út 176. • Tel: 404-0404
Nyereményjáték Fiat Kelet-Pest – Megnyílt Pest legnagyobb Fiat hivatalos márkakereskedése – márkaszervize! 1 000 000 forint össznyeremény – játsszon velünk! Az alábbi kérdésre helyes választ beküldők között 1 millió forint összértékű vásárlási utalványokat sorsolunk ki. Mi a Fiat Kelet-Pest honlapjának címe? A válaszokat a hh@hh16.hu e-mail címre vagy a Helyi Hírek, 1631 Bp. Pf. 6. postacímre kérjük beküldeni április 10-ig. A nyertesek az utalványokat postán kapják meg. Sorsolásra kerül 2 db 250.000 Ft-os, 1 db 200.000 Ft-os és 2 db 150.000 Ft-os utalvány, amelyet Fiat gépjármű vásárlására lehet felhasználni a Rácz Kelet-Pest Kft. autószalonjaiban. (További részletek a szalonban megtudhatók.)
 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez