Helyi Hírek - Független folyóirat   2020.08.15. szombat
Mária
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 18507731
   « Vissza

Tejfölös csirke

 « Receptek 
2017. február 18.
 


Hozzávalók: 1 csirkeaprólék + belsőség, 3 dkg zsír, 1 kis fej hagyma, fél csokor petrezselyem, 1 dl tejföl, 1 dl kefír, só, fehérbors, egy csepp ecet vagy citromlé, 1 teáskanál liszt
Az apróra vágott hagymát zsírban megdinszteljük, hozzátesszük a feldarabolt húst, sózzuk, borsozzuk és színtelenre sütjük. Kis vizet adagolva hozzá fedő alatt puhára pároljuk, beletesszük a petrezselymet. Zsírjára sütjük fedő nélkül, a húst félrehúzzuk, és a lisztet megpirítjuk. Elkeverjük a lisztbe a tejfölt, kefírt, mikor sima a mártás, összekeverjük a hússal, ízlés szerint kis citromlevet keverünk bele, ha kell, sózzuk. Nokedlivel tálaljuk.

                                                                                                                Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2020. július 15.
2020. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez