Helyi Hírek - Független folyóirat   2020.08.07. péntek
Ibolya, Afrodité
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 18439264
   « Vissza

Zöldséges rakott hús

 « Receptek 
2016. október 11.
 


Hozzávalók: 30 dkg darált hús, 50 dkg krumpli, 10 dkg füstölt szalonna, 1 nagy fej hagyma, 2 sárgarépa, 2 fehérrépa, fél zellergumó, 3 TV paprika, 3 db paradicsom, fél dl olaj, só
A tepsi alját vékony szalonnaszeletekkel kibéleljük, és a vékony szeletekre vágott krumpli felét rátesszük. Külön lábasban az apróra vágott hagymát olajban megfonnyasztjuk, a darált húst, a felkarikázott zöldséget kissé megsütjük benne, a tepsibe terítjük, rátesszük a felszeletelt krumpli másik felét, a paprikát, a paradicsomot, sózzuk, vizet öntünk alá, és lefedve sütőben megsütjük.
                                                                                                                       Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2020. július 15.
2020. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez