Helyi Hírek - Független folyóirat   2020.08.12. szerda
Klára, Letícia
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 18473176
   « Vissza

Zöldpaprikás csirke

 « Receptek 
2016. augusztus 17.
 


Hozzávalók: 60 dkg csirkecomb, 40 dkg paprika, 1 fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 1 mokkáskanál majoránna, 1 evőkanál mustár, 2 evőkanál zsír, só
Az apróra vágott (vagy megdarált) hagymát és paprikát üvegesre pároljuk a zsíron. Rátesszük a húst, mindkét oldalon barnára sütjük kívülről, hozzátesszük a zúzott fokhagymát, majoránnát, vizet öntünk alá, sózzuk. Addig főzzük, míg a hús megpuhult. Kivesszük a húst, a mártásba belekeverjük a mustárt, visszatesszük melegedni.
A körítést (párolt rizs vagy burgonya) tálra tesszük, ráhelyezzük a combokat, és leöntjük mártással.
                                                                             

                                                                                              Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2020. július 15.
2020. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez