Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.04.26. péntek
Ervin
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28827969
   « Vissza

ICE, ICE, BABY! - praktikus eszközökkel bővült a Tchibo webáruház kínálata

 « Archívum 
2016. augusztus 2.
 

 

Mindenféle izgalmas és praktikus eszközt megtalálunk most a Tchibo webáruház vadonatúj kínálatában, ami a nyári jeges finomságok elkészítéséhez szükséges! Ne hagyjuk ki ezt az egyedülálló kínálatot, rendeljünk minél előbb, mert csupán limitált ideig és darabszámban érhetők el az ajánlatok! Nézzünk bele együtt is a kínálatba!

 

Ezt a fagylaltkészítő gépet nagy teljesítményű kompresszor működteti, így akár 40 perc alatt egy liter saját készítésű finom fagylaltot készíthetünk benne. A kompresszornak köszönhetően a fagylaltkészítő gép előhűtés nélkül, –35 °C-ig fagyaszt. A gép időzítővel, valamint hőmérsékletet és hátralévő időt mutató digitális kijelzővel rendelkezik, a kivehető fagylalttartály tapadásmentes bevonatú, duplán szigetelt és egyszerűen, mosogatógépben tisztítható. A biztonsági funkció arról gondoskodik, hogy csak lezárt fedéllel lehessen működtetni a készüléket. Hogy nem létezik igazán finom málna-mangó-citrom fagyi? Ezzel a géppel szabad folyást engedhetünk kreativitásunknak és különböző fagylaltfajtákat állíthatunk elő – egy pár finom receptötletet is találunk a készülékhez csomagolva. Ne maradjunk le róla!

 

Ebben a dupla jégkrém készítő gépben pillanatok alatt előkészíthetjük a jeges finomságot. A két kivehető, fogantyús hűtőtartályban két különböző fajta jégkrém készíthető el egyidejűleg. A gép nem csak jól mutat, hanem nagyon egyszerűen használható is. Betöltőnyílással és bajonettzárral ellátott fedéllel, levehető keverőszárral és motorral rendelkezik, a motor pedig reteszkapcsolóval készült. A motorrésztől és a hűtőtartályoktól eltekintve valamennyi tartozékrész mosogatógépben tisztítható. 2 x 0.5 literes űrtartalmú edényekkel!

Nézzünk körbe a kínálat többi ajánlatában is, mert számos kiváló ötletet találunk, amely az otthoni fagyizást igazi élménnyé teszi!


Ezt a fagylaltadagoló kanalat is bevethetjük, hogy tökéletes gombócokat formázhassunk! Ennek a fagylaltadagoló kanálnak a használatával pedig könnyen a tányérra tehetjük – vagy pontosabban fogalmazva: gombnyomásra. A rugalmas hátoldalt azért fejlesztették ki, hogy a fagylaltgombócot nagyon könnyen ki lehessen nyomni. Az ergonomikusan formázott nyéllel ellátott fagylaltos kanál egyszerűen, mosogatógépben tisztítható.


Hideg idő esetén pedig nézzünk szét a női felsők, kardigánok közt, de a férfiak is válogathatnak az ingek, felsők, pulóverek közt. További konyhai eszközök pedig itt találhatók

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. április 24.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez