Helyi Hírek - Független folyóirat   2019.03.20. szerda
Klaudia, Alexa
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 13208068
   « Vissza

Töltött saláta

 « Receptek 
2016. június 7.
 



Hozzávalók: 1 fej fejes saláta, 20 dkg csirkemáj, 20 dkg darált hús, 1 kis fej hagyma, só, bors, majoranna, tejföl, olaj, késhegynyi pirospaprika
Az apróra vágott hagymát olajon üvegesre sütjük, belerakjuk a darált húst, pirospaprikát, a végén az elkapart májat, egy mokkáskanál majorannát, sózzuk, borsozzuk, mikor kész a pörkölt, hűlni hagyjuk.
A salátaleveleket forró, sós vízbe mártjuk, majd szűrőn lecsepegtetjük. A leveleket megtöltjük a pörkölttel vékonyabb rudakba, kikent jénaiba rakjuk, tejfölt öntünk rá és közepes lángon sütőben átsütjük. Petrezselymes rizst adunk mellé.

                                                                                                            Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Apro-link.jpg
preload preload
Ide kattintva megtekinthető
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
Legutóbbi lapszámunk - 2019. február 20.
2019. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Credo Együttes
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez