Helyi Hírek - Független folyóirat   2020.08.12. szerda
Klára, Letícia
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 18473123
   « Vissza

Paradicsomos fasírt

 « Receptek 
2016. május 10.
 


Hozzávalók: fél kg darálthús (sertés), 1 fej hagyma, 2 zsemle, 6 dl paradicsomlé, só, cukor, mustár, olaj, 2 tojás, liszt
Az apróra vágott hagymát, a tejbe áztatott zsemlét, tojást, sót összedolgozzuk a hússal, ha kell, prézlit teszünk bele, lisztbe forgatva pogácsákat formázunk. Forró olajban mindkét oldalát hirtelen átsütjük félig készre. A fele paradicsomlével, kis vízzel főzzük a fasírtot, míg a közepe is megfő. Hozzátesszük a maradék paradicsomlét, sóval, cukorral, mustárral ízlés szerint ízesítjük, óvatosan keverve rottyantunk rajta egyet. Makarónit adunk mellé.
                                                                                                     

                                                                                                                      Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2020. július 15.
2020. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez