Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.29. péntek
Auguszta
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28659832
   « Vissza

Horoszkóp (december 22-től január 21-ig)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2015. december 10.
 


Kos (III. 21.- IV. 20.)
Szeretnék békés ünnepeket kívánni, ám a planéták inkább heves vitákra utalnak. Az ajándékozás – és főleg az átlag feletti költekezés – megviseli a családtagok idegeit. Nagy baj persze nincs, és a feszült hangulatnak is hamar vége szakad. Az év utolsó napjai már vidám hangulatban telnek. Felgyorsul a bolygók mozgása, és pörögni kezdenek az események. Nagy-nagy bizakodással tekint az új esztendőbe, érzi, hogy remek lehetőségek szunnyadnak a hó alatt. Az ünnepek után újult erővel és lendülettel veti bele magát a munkába, az eredmények pedig nem késlekednek.
Bika (IV. 21.- V. 20.)
Az idősebb és az ifjabb családtagok eltérő módon állnak a karácsonyi, szilveszteri programhoz. Értelmes párbeszéddel azonban összehangolhatók a nagyon is ellentétes igények és elképzelések. Csak nyugalom! Januárra a Vénusz sietve elhagyja a Skorpió jegyét, és a derűlátó Nyilasban folytatja útját. Ezzel a Bika szülöttek optimistábbá válnak. Most lehet nagy célokat megfogalmazni az újévre! Olyasmire gondoljon, ami kitartást igényel, de a következményei ugyancsak messze hatnak. Valami, vagy valaki mellett elkötelezheti magát januárban. Jól gondolja meg a dolgot!
Ikrek (V. 21.- VI. 21.)
A téli napforduló nyomasztó hangulattal köszönt be. Jelentős könnyebbséget hoz azonban a karácsony. Valószínűleg alkalma lesz sokfelé megfordulni és sok kedves rokonnal találkozni, amit most nem érez kötelező, nyűgös rohanásnak. Épp ellenkezőleg. Végre jót beszélgethet olyan emberekkel, akiket legalább egy éve nem látott. Hangulata tovább javulhat, ha valamilyen szilveszteri programot szervez, kimozdul, ismét emberekkel találkozik. Ilyen módon feltöltődve, jó kedvvel kezdi 2016-ot. Januárban váratlan, szerencsés fordulatban lehet része.
Rák (VI. 22.- VII. 22.)
A karácsony a család ünnepe, és 2015-ben, amikor a Rák jegyében ragyog a telihold, valóban a család lesz az ünnep középpontjában. Ha szívesen veszi, hogy az egész (nagy)család az Ön otthonában gyűlik össze, most nem kell kétszer kérnie őket. A vendéglátás persze fárasztó lehet, szerencsére a hangsúly eltolódik a lélekemelő epizódok felé. Az ajándékozás fontosságát felülírja az együttlét, a közös éneklés, társasjáték öröme. Januárban a – többi jegy szülötteihez hasonlóan – aktív és tettre kész lesz. A Mars, az Uránusz és a Plútó nagy erővel ösztönzi, támogatja valamiben, amibe eddig nem mert belevágni.
Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)
Fárasztó esztendőt hagyott maga mögött. Az év utolsó napjaiban leginkább lustálkodni lesz kedve. Lehet, hogy szilveszterkor is otthon marad egy jó könyv társaságában. Vagy csak úgy elmélkedik a 2015-ös év furcsaságain. Szerencsére semmi sem sürgeti. Még az újévi fogadalmakat is ráér január közepéig megfogalmazni. Azért érdemes várni velük, mert január első két hetében érdekes, meglepő esemény lehetséges, ami a terveit felülírja, vagy legalábbis más megvilágításba helyezni. Megvilágításról jut eszembe: ebben a sötét téli hónapban gondoskodjon minél több fényről a környezetében!
Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)
Most vagy soha: az év utolsó napjaiban tényleg elszánja magát, és most már igazán új életet kezd 2016-ban! Valóban időszerű, hogy túllépjen az aggodalmaskodáson. Tehát elkezd valamit, amivel már régóta tartozott önmagának (például végre megtanul vezetni, vagy mégis megpróbálkozik azzal a nyelvvizsgával). Az események felgyorsulása alól szerencsére a vacilláló Szűz sem vonhatja ki magát. A családban persze lehetnek ellenzők, kerékkötők, de őket hamar sikerül leszerelni. Ön pedig nagyon jól érzi, hogy 2016 egy jó év lesz – viszont ha nem él a lehetőséggel, sokáig nem adódik újabb.
Mérleg (IX. 24.- X. 23.)
Szeretne mindenkinek a kedvében járni, de úgy, hogy közben a saját elképzeléseit se kelljen háttérbe szorítani. Mindez lehet, hogy nem lesz egyszerű. Ha teheti, vegyen ki szabadságot az év utolsó tíz napjára, így elérheti, hogy mindenre jut ideje. Az összes rokonnál látogatást tehet, sőt, a fodrászt is felkeresheti, valamint üldögélhet csendben, zenét hallgatva a fotelben. És persze a korcsolyázás sem maradhat ki. A karácsonyi telihold különös családi emlékeket ébreszt fel. Januártól aztán teljes érdeklődésével a jövő felé fordul. A Mérleg jeggyel szemben előrelendülő Uránusz a változás üzenetét hozza, amit kíváncsian, örömmel vár.
Skorpió (X. 24.- XI. 22.)
Az év végi ünnepek fényei szó szerint más megvilágításba helyezik a dolgokat. A csendes téli estéken szívesen vonul vissza, hogy átgondolja az elmúlt hónapokat. Családi, baráti összejövetelhez talán kevesebb kedvet érez, de különösebben nem is zavarja a „kötelező” rokonlátogatás. A belső újjászületésre figyel, belül pedig egyre növekszik a bizonyosság, hogy 2016 különleges esztendő lesz. A nehéz feladatoktól soha nem félt, jövőre pedig lesz része ilyesmiben. Január elején a Mars belép a Skorpió jegyébe, ettől kezdve a szokásosnál is nagyobb lendülettel fog dolgozni.
Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)
Az év utolsó napjaiban fellélegezhet. Bár a búcsúzó esztendő a kitűnő kezdet után nem lett maradéktalanul sikeres, összességében mégis elégedettnek érzi magát. A nehéz égi konstellációk sem zavarják az év végi ünnepnapokat. Levegőhöz jut, eltávolodhat a gondoktól. Az új esztendő lendületesen indul. Új terveket sző, új célok felé fordul. A megoldatlan problémák persze később még visszaköszönnek, de most valóban az a legjobb, ha új ötleteken gondolkozik. Januárban sok ügyet sikerre vihet, és ebből a sikerből erőt meríthet a későbbiekben.
Bak (XII. 22.- I. 20.)
Derűs, nyugodt ünnepekre és vidám évkezdetre van kilátása. Legfeljebb apró bosszúságok zavarhatják meg a lélekemelő összejöveteleket. (A Plútó jelenlétéhez pedig már hozzászokhatott az elmúlt években.) Ha az ünnepet széles családi körben tölti, bőven lesz alkalom nosztalgiázásra, beszélgetésre, és önfeledt játékra is. Január – ami a legtöbb Bak számára a születésnapját, személyes évének kezdetét jelenti, ezúttal nagyon lendületesen indul. Ön nem egyszerűen visszatér a munkahelyére, hanem beleveti magát a munkába. Az aktív évkezdet pedig előrevetíti, hogy az egész 2016-os év nagyon tevékeny lesz.
Vízöntő (I. 21.- II. 19.)
A jegy ura, az Uránusz, hosszú idő után előremenetbe kapcsol december 27-én. A legtöbb Vízöntőre ez igen jó hatással lesz. Az események ugyan megjósolhatatlanná és nehezen befolyásolhatóvá válnak, de a meglepetések színt hoznak a szürke januári napokba. 2016-ban rövid, de intenzív farsangi időszaknak örülhetünk, és annyi bizonyos, hogy a Vízöntők kitűnően érzik magukat egész januárban. Különösebb feladatok vagy nehézségek nem várhatók, viszont Ön tele lesz tenni akarással. és vidámsággal. Ha végképp nem tud mit kezdeni az energiáival, keressen egy szabadtéri elfoglaltságot, például utazzon el síelni.
Halak (II. 20.- III. 20.)
A planéták karácsonyi ajándékot nyújtanak át a Halak szülötteknek. A nyomasztó, feszült fényszögek – amelyek az elmúlt 3-4 hónapban oly sok nehézséget okoztak – átmenetileg feloldódnak. Az ünnep varázsát semmi nem zavarja, sőt: igazi csoda készül, amelyet a Halak tudnak a leginkább értékelni. Nagy reményekkel lép át Szilveszter éjjelén az új esztendőbe. A január hoz ugyan néhány meglepő fordulatot, de ezek inkább segítik, közelebb viszik álmai megvalósulásához. Nehezen indokolható derűlátása talán kiváltja néhány embernél a fejcsóválást, de ennél nagyobb baja ne legyen 2016-ban.
                                                                                                                       Tóth Éva Ágota (20/489 92 97)

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez