Helyi Hírek - Független folyóirat   2019.03.22. péntek
Beáta, Izolda, Lea
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 13233275
   « Vissza

Toros leves

 « Receptek 
2015. december 10.
 


Hozzávalók: 30 dkg sertésmáj, 20 dkg sertéstüdő, 20 dkg sertésszív, 2 db sárgarépa, 2 db gyökér, 1 fej vöröshagyma, 1 babérlevél, 1 kanál zsír, só, 5 gerezd fokhagyma
A belsőségeket félig megabáljuk, majd apró kockákra vágjuk. A felaprózott hagymát, felkarikázott zöldségeket, a babért kanálnyi zsíron, feltesszük párolni, hozzátesszük a húst. Kis vizet öntünk alá, hogy le ne süljön, ha kell, pótoljuk. Ha már majdnem puha, hideg vízzel felengedjük, sózzuk és lassú tűzön puhára főzzük. Világos rántást készítünk, a végén adunk hozzá kis pirospaprikát és zúzott fokhagymát, beletesszük a levesbe és kavargatva még pár percig főzzük, ecettel, vagy citrommal savanyítjuk.
                                                                                                        Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Apro-link.jpg
preload preload
Ide kattintva megtekinthető
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
Legutóbbi lapszámunk - 2019. március 20.
2019. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Credo Együttes
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez