Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.29. péntek
Auguszta
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28661943
   « Vissza

Szüreti pörkölt

 « Receptek 
2015. november 11.
 


Hozzávalók: 1 kg birkahús, vagy marhalábszár, 2 fej hagyma, 1 evőkanál olaj, 10 dkg füstölt szalonna, 1 csapott evőkanál pirospaprika, 2 db zöldpaprika, 2 db paradicsom, bor, vagy must
Az olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott szalonnát és a hagymát, hozzáadjuk a felkockázott húst, és pár percig élénk tűzön pirítjuk. Meghintjük pirospaprikával, beletesszük a felvágott zöldpaprikát, paradicsomot, sózzuk és felöntjük annyi borral, vagy musttal, hogy ellepje. Az egészet lassú tűzön rázogatva (kevésbé keverve) puhára főzzük, ha kell, kevés borral utána töltjük. Rövid lével, főtt krumplival tálaljuk.
                                                                                                                              Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez