Helyi Hírek - Független folyóirat   2020.08.15. szombat
Mária
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 18507802
   « Vissza

Nyári csirke

 « Receptek 
2015. október 14.
 



Hozzávalók: 1 kisebb csirke, 1 dl olaj, 4 zöldpaprika, apró paradicsomok, 1 kis fej fokhagyma, só, bors, pirospaprika, 1 késhegynyi reszelt szerecsendió
A megtisztított csirke bőre alá dugdossuk a fokhagymagerezdeket, kívül-belül sózzuk, olajjal bőven kikent tepsibe rakjuk. Belsejébe és köré tesszük a paprikacsíkokat és paradicsomot, meghintjük szerecsendióval, alufóliával lefedjük. Sütőben pároljuk, levét kevés vízzel pótoljuk közben. Félidőben megfordítjuk, mikor puha, levesszük a fóliát, pirospaprikával, borssal megszórjuk és pirosra sütjük. Rizst, vagy sült krumplit adunk mellé.

                                                                                                     Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2020. július 15.
2020. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez