Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.04.16. kedd
Csongor, Joakim
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28756266
   « Vissza

Horoszkóp (szeptember 21-től október 22-ig)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2015. szeptember 17.
 

Kos (III. 21.- IV. 20.)
Túl sok teendő szakad a nyakába. Miközben rengeteg energiát fektet a munkába, úgy érzi, lépten-nyomon akadályokba ütközik. Ráadásul minél inkább próbál még többet tenni, annál jobban nőnek a gátló körülmények, tényezők. Javaslom, hogy ne a megszokott forgatókönyvben gondolkodjon. A bevált módszerek helyett keressen új, szokatlan utakat. Ebben szerencsére támogatják Önt a csillagok, sőt: az emberek, különösen a fiatalabb nők. Valószínűleg kénytelen lesz időnként várakozó álláspontra helyezkedni, bármennyire szeretne gyorsan tenni valamit.
Bika (IV. 21.- V. 20.)
Ebben a kellemes őszi hónapban lehetősége nyílik összejönni a barátaival, illetve a családjával, gyermekeivel. Ön ugyan a kiszámítható és megszokott programok híve, most azonban néhány váratlan esemény, alkalom adódik. Maga is meglepődik azon, mennyire feltalálja magát ezeken az összejöveteleken. Sőt, inkább arra kell ügyelnie, hogy ne kerüljön túlzottan a középpontba, ne szorítson háttérbe mindenkit. Inkább a kedvességével, diplomatikus viselkedésével igyekezzen kitűnni.
Ikrek (V. 21.- VI. 21.)
Jobbnál-jobb ötletei, gondolatai támadnak. Az írott és kimondott szavakkal foglalkozó Ikrek elemükben érezhetik magukat; végre korlátlanul hódolhatnak az értelmes beszédnek és az ékesszólásnak. Azonban ne csak beszéljen a levegőbe! Próbálja meg a gondolatait rendszerezni, illetve átültetni a gyakorlatba. Ha van valamilyen írásbeli feladata, ebben a hónapban nagyot léphet e téren előre. Például végre hozzákezdhet a könyvíráshoz, vagy befejezhet egy félretett írásművet. Szakdolgozat írását, vizsgára készülést se halogassa!
Rák (VI. 22.- VII. 22.)
Amennyiben szeptemberben nem ült be az iskolapadba, október elején még találhat olyan képzést, ami megragadja a fantáziáját. A művészeti jellegű tanfolyamok mellett az egészségügyi képesítés jöhet szóba. Tanulmányaival összefüggésben – vagy azon kívül – többször kell útra kelnie. Természetesen ne gondoljon világkörüli útra, esetleg a szomszéd kerületben vagy Budán adódik némi elfoglaltsága. Azt azonban jó, ha tudja, hogy minden út, amit a külvilágban megteszünk, tükörképe valamilyen belső lelki útnak. Járjon nyitott szemmel, figyeljen a „véletlenekre”.
Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)
A múlt hónapban indult folyamatok lassan már megmutatják az eredményüket. Bármibe kezdett, mostanra kiderül, kiállja-e az idő és a gyakorlat próbáját. Egyes dolgokkal kénytelen lesz felhagyni, belátva: nem volt jó ötlet. Amit viszont tovább csinál, abban sokkal több energia-befektetésre lesz szükség. A nagyvonalú tervezés után ideje a részletekkel foglalkozni, a lendületes indulást követően kitartani az elhatározás mellett. A munkahelyén szintén fontos változás várható, ami egyértelműen előnyös lesz az Ön számára.
Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)
Nehéz helyzetbe kerül, bonyolult körülmények közepette kell döntenie. Egyszerre kell teret adni az óvatos-realista alaptermészetének, és annak az érzésnek, hogy most valami nagy dologról van szó! Az óriási lehetőség, a soha vissza nem térő, páratlan alkalom egyszerre vonzza és elijeszti. Praktikus, tárgyilagos érvei mellett ott munkál valamilyen megfoghatatlan belső bizonyosság. Sajnos, a családtagok között egyaránt talál biztatókat és kétkedőket. Ezt a feladatot egyedül lehet megoldani!
Mérleg (IX. 24.- X. 23.)
Ez a hónap az utazások ideje. Pontosabban a mélyebb megértést szolgáló, különös utazásoké, amelyek sokkal inkább magányos programok, mint jópofa társas események. Olyan hely(ek)re fog eljutni, ami mélyen megérinti a lelkét, és így hozzájárul az érettebbé, bölcsebbé váláshoz. Sajnos, az is megeshet, hogy kisebb egészségügyi probléma miatt fog „idegen tájakat” felfedezni, megismerni. Nagyon figyeljen továbbá azokra az információkra, amelyeket meghall, olvas valahol, illetve az álmában kapott üzenetekre. Ha már két-három alkalommal hall valamiről, gondolkozzon el rajta.
Skorpió (X. 24.- XI. 22.)
Fellélegezhet: amikor a Szaturnusz elhagyja a Skorpió jegyét, és most a következő bő negyedszázadban nem is fog oda visszatérni, az élet hirtelen sokkal könnyebbé és derűsebbé válik. Nehéz időszakon van túl. Számtalan változás történt, megannyi probléma tette próbára. Októbertől viszont már nem olyan ügyeken kell dolgoznia, amit korábban elrontott, vagy nem fejezett be. Hamarosan előveheti az félretett álmokat, a merész ötleteket, a nagy terveket. Minden esélye megvan a sikerre, amennyiben egyidejűleg képes figyelni a napi teendőkre és a távlati céljaira.
Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)
Remélhetőleg nem hagyja cserben a Nyilasra oly jellemző optimizmusa. A nagyformátumú projektek ugyanis lelassulnak mostanában. Környezete gyakran figyelmezteti Önt a realitásokra. Természetesen nem lehetetlen nagy eredményeket elérni. Csupán arról van szó, hogy most már kevés hozzá az önbizalom és a lelkesedés (lelkesítő jelszavak mások felé). Magyarán meg kell fogni a munka végét, és konkrétan elvégezni a szükséges tennivalókat. Némi nehezítést jelent, hogy időnként egymással ellentétes vagy nehezen összehangolható elintéznivalók tornyosulnak Ön előtt.
Bak (XII. 22.- I. 20.)
Új dolgok felé fordul a figyelme. Valami, amit sokáig csinált, már nem érdekli, nem foglalkoztatja. Helyette olyasmibe kezd, amiről eddig fogalma sem volt. Lehetséges, hogy az ősszel ismét beül az iskolapadba, és ezzel összefüggésben végre megtanul hatékonyan tanulni. Ajánlom figyelmébe az olyan szokatlan, kevéssé közismert módszereket, mint például a villámolvasás vagy a kreatív nyelvtanulás. Szerencsére a Baktól nem idegen a hagyományos, szorgalmas ténykedés sem, így mindenképpen számíthat jó eredményre (legfeljebb valamivel több időt fordít rá).
Vízöntő (I. 21.- II. 19.)
Meglepő, korszakalkotó gondolatok forognak a fejében. A környezetében azonban ezek nem feltétlenül találnak pozitív fogadtatásra. Mások gyakran két lépéssel le vannak maradva a Vízöntő mögött, tehát nem lesz könnyű dolga. Ha mégis szeretne valamit megvalósítani a most felbukkanó ötletekből, az alábbi stratégiák vezethetnek sikerre: gondosan feljegyez mindent, és vár, amíg megérik a helyzet a cselekvésre. Vagy a meggyőző és kifejező eszközeit gyarapítja, tökéletesíti, így próbálja eljuttatni másokhoz mindazt, amire rájött.
Halak (II. 20.- III. 20.)
Eddig csak álmodozott, de nem sok lehetősége volt bármit tenni. Október elejére teljesen megváltozik a csillagok állása. Minden, amit szeretett volna, elérhető közelségbe kerül, csupán annyi a dolga, hogy megtegye, amit tud. Néha csak arról van szó, hogy megírjon egy levelet, felvegye a telefont. Elküldje azt a jelentkezési lapot, önéletrajzot, kérelmet. Rászánja magát, hogy holnaptól, de még inkább ma délutántól csinálni kezdi. A tízezer kilométeres út is az első lépéssel kezdődik. A második lépés már könnyebb lesz.
                                                                                                                             Tóth Éva Ágota
                                                                                                                             (+36 20 489 92 97)

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez