Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.04.20. szombat
Tivadar, Odett
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28787673
   « Vissza

Horoszkóp (augusztus 22-től szeptember 22-ig)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2015. augusztus 25.
 


Kos (III. 21.- IV. 20.)
Az ősszel együtt elérkezett a tanulás ideje. Bármennyi idős legyen, hirtelen kedvet érez ahhoz, hogy az ismereteit gyarapítsa. Nem akármilyen tanulmányokba kezd, olyasmiben fog elmélyülni, ami az egész életvitelét és a világnézetét megváltoztatja. Mondhatni, nem egyszerűbben okosabbá vagy tájékozottabbá válik, hanem bölcsebbé a szó legjobb értelmében. Felmerülhet az is, hogy hosszabb időre külföldre távozzon. Az idegen kultúrákkal való ismerkedés másik lehetséges módja, ha nyelvet tanul, illetve megismerkedik egy távoli országból származó személlyel, aki valamiért fontos lesz Önnek.
Bika (IV. 21.- V. 20.)
Ha eddig még nem találta meg az igazit, ez a hónap elhozhatja a rég várt partnert. Az egész hónap a párkapcsolat körül zajlik. Problémát okozhat, ha aggodalmaskodik, nem mer változtatni, hanem inkább ragaszkodik a meglévő rosszhoz. Hasonló a helyzet az üzleti kapcsolatokban: sajnos van, aminek már lejárt az ideje. Bármily gyümölcsöző volt az együttműködés, észre kell vennie, hogy már egyikük számára sem előnyös. Ha Ön nem lép, az élet fogja kikényszeríteni a változást. Ne halogassa a döntést, vegye a saját kezébe az irányítást!
Ikrek (V. 21.- VI. 21.)
Szokatlan módon az otthon, illetve a család foglalkoztatja. Sikeresen intézhet ingatlannal kapcsolatos ügyeket. Felújításra, bővítésre kerülhet sor. Amennyiben ezt már régebben tervbe vette, most végre valóban meglépheti. A véletlen szerencse siet a segítségére. Családi ügyekben szintén előre léphet. Amennyiben valamelyik rokonnal vitás ügyei voltak – netán jogi problémákkal nézett szembe – hamarosan rendeződnek a dolgok. A családban létszámbeli gyarapodásra úgyszintén számíthat a közeljövőben. Sajnos a munkájára viszont kevesebb időt tud fordítani, mint szeretne.
Rák (VI. 22.- VII. 22.)
Hosszú idő után pozitív változások várhatók. Mindenekelőtt az anyagi helyzete javul örvendetesen, ez pedig jó hatással lesz az élet többi területére: egészség, barátok, szórakozás, otthon … Váratlanul lehetőséget kap arra, hogy új, vagy eddig háttérbe szorított képességeit kibontakoztassa. Önbizalma megnő, ami ugyancsak ráfér a legtöbb Rák jegyűre. Egészsége érdekében érdemes lenne elgondolkozni egy komolyabb életmódváltozáson. Ha már rég szeretne kipróbálni egy új étrendet, mozgásformát, hobbit, szeptemberben lehetősége nyílik rá.
Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)
Őszintén és önkritikus módon szembe kell néznie bizonyos kérdésekkel. A tüzes jegyekben járó bolygók sok pozitív eseményt hoztak az elmúlt hónapokban. A Jupiter jegyváltásával most mások kerülnek reflektorfénybe, az Oroszlánnak pedig nehezére eshet átengedni a színpadot a többieknek. Vállalja önként a visszavonulást, mielőtt valamilyen betegség, baleset, kórházi ápolás miatt lenne kénytelen átmenetileg háttérbe húzódni. Ha dolgozik, a munkáját végezze gondosan, precízen. A nagyvonalú tervezés az erőssége, de most az apró részletekre kell figyelni.
Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)
Sikeres időszak következik. A nyári szabadságolás végeztével újult erővel veti bele magát a munkába, illetve a tanulásba. Érdemes nagy dolgokban és hosszú távon gondolkodnia. Életkorától függően lerakhatja az alapjait valaminek: az elkövetkező munkás éveknek, a családi életnek, vagy éppen megalapozhatja a nyugodt, gondtalan nyugdíjas esztendőket. A kicsinyességet, aggódást és szőrszálhasogatást hanyagolhatja: szerencse kíséri minden lépését, bátran belevághat nagyobb lélegzetű feladatokba.
Mérleg (IX. 24.- X. 23.)
Nagy utazásra van kilátás. Váratlanul hosszabb külföldi tartózkodásra kerülhet sor, amire feltétlen mondjon igent, akkor is, ha esze ágában sem volt ilyesmit vállalni. Másfelől – akár a külföldi úttal összefüggésben, vagy attól függetlenül – a gondolkodása, nézetrendszere átalakul. Olyan élményekben lehet része, amelyek az egész életét – a múltbeli eseményeket s a várhatóakat egyaránt – más megvilágításba helyezik. Hirtelen megért dolgokat, világossá válik eddigi problémáinak értelme s haszna. Mindezek ismerete pozitív irányba fordítja a dolgokat.
Skorpió (X. 24.- XI. 22.)
Szürke eminenciásból egy közösség vezetőjévé léphet elő. Mégpedig egy olyan közösségben, amelyikért mindig is szeretett volna többet tenni. Egyidejűleg sok segítőre, támogatásra számíthat. Előkerülhetnek régi barátai, vagy akik barátnak tüntetik fel magukat. Velük legyen óvatos, bár ezt nem szükséges mondani, hisz a Skorpió egészségesen bizalmatlan… Megismerhet érdekes embereket, akik eredeti látásmóddal segítik. Összességében sok régi álma kezd valóra válni, valami furcsa véletlen folytán.
Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)
Nagyszabású tervei megvalósítását azzal mozdíthatja elő, ha időt szán a részletekben való elmerülésre. Amennyiben vitás, peres ügyei vannak, különösen fontos a pontosság. Szerződéskötéskor soha nem volt még ilyen fontos az a bizonyos apró betűs rész! Igyekezzen mindenkor megőrizni a józan eszét, értve ez alatt, hogy ne ragadják el az indulatok, de azt is, hogy tartózkodjon az alkoholtól, bódító anyagoktól. Remélhetőleg az optimizmusa nem hagyja cserben, az pedig már fél siker.
Bak (XII. 22.- I. 20.)
Nyugodt, békés építkezés, sikeres időszak köszönt be. Az eddigi erőfeszítések beérnek. Munkahelyén jobban megbecsülik, aminek pénzbeli hasznát hamarosan élvezheti. A szorgalmas, dolgos Bakok számára nagyon kedvező lesz a szeptember. Még arra lesz energiája, hogy munka után a családjával foglalkozzon, vagy az otthonát szépítse. Az irigyeket tartsa távol magától. Ha csak a régi jó barátokkal, ismerősökkel és családtagokkal beszél a fontos dolgokról (és a sikereiről) biztos lehet abban, hogy senki nem fog Önnek hátulról ártani.
Vízöntő (I. 21.- II. 19.)
Különös, érdekes eseményekkel tarkított hónapra van kilátás. Sok fontos kérdésen komolyan el fog gondolkodni. Lehet, hogy beiratkozik egy iskolába, hogy jobban megértse mindazt, ami Önnel, Ön körül történik. Szerencsére anyagilag megengedheti magának, hogy ilyesmire áldozzon. Házastársa, partnere pedig szívvel-lélekkel támogatja. A fontos változások körében arra is számíthat, hogy egy régi egészségügyi panaszára megtalálja a gyógymódot. Az örvendetes változás akár abba az irányba viheti, hogy hivatásszerűen foglalkozzon alternatív gyógyító eljárásokkal.
Halak (II. 20.- III. 20.)
A Szűz jegyében csoportosuló égitestek nagy tettekre sarkallják. Hirtelen mintha kívülről tekintene Önmagára és az egész eddigi életére: egyszerre megért néhány fontos összefüggést. Az is lehet, hogy egy új, igazán önhöz illő partner tart tükröt a személye elé, és ezen a kapcsolaton keresztül látja más színben Önmagát. Ösztönösen tudja, hogy az élete fordulóponthoz érkezett, a közeljövőben olyan sarkalatos életterületek fognak megváltozni, mint az otthon és a párkapcsolat. Merjen nagyot álmodni!
                                                                                                                                         Tóth Éva Ágota
                                                                                                                                         (+36 20 489 92 97)

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez