Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28657882
   « Vissza

Horoszkóp (július 22-től augusztus 21-ig)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2015. július 17.
 

Kos (III. 21.- IV. 20.) 

Teljesen szokatlan módon, a munka lesz a legfontosabb ebben a hónapban, amikor – főszabályként – a pihenésnek lenne itt az ideje. Most azonban visszautasíthatatlan ajánlatot kap. Valóban kár lenne kihagyni ezt a remek lehetőséget. Habár többet kell teljesíteni, főleg az elején, hamarosan viszont úgy érezheti, élete legjobb döntését hozta. Családját, partnerét intse türelemre. A későbbiekben ők is profitálnak a mostani változásokból. Vigyázzon viszont a titkos rosszakarókkal. Valaki keresztbe akar tenni Önnek, áskálódik, gonoszkodik. Egy Kost persze nem kell félteni, ha harcra kerül sor!

Bika (IV. 21.- V. 20.)
Változás, fordulat várható a szerelmi kapcsolatokban. A pénz sok problémára megoldást nyújt – ugyanakkor sok más probléma forrása lehet. Ha már egy ideje tervezgetik az összeköltözést, házasságot, ne késlekedjen a végleges elhatározással. Augusztus közepéig még időben van, utána már csak sajnálhatja az elszalasztott alkalmat! A házasságokban, régi kapcsolatokban a fordulat természetesen más módon esedékes: például elhatározzák, hogy új lakást vásárolnak, vagy felújítást, átalakítást végeznek, esetleg közös vállalkozást alapítanak.
Ikrek (V. 21.- VI. 21.)
Fontos döntést ne hozzon mostanában, mert nehezen tud objektív maradni. Minden problémát igyekezzen alaposan megbeszélni, de úgy, hogy a másik felet is meghallgatja. Uram bocsá’, megpróbálja megérteni a szempontjait. Ha ezt a hónapot szabadságon, kirándulással tölti, akkor nagyon jól fogja érezni magát. Főleg olyan helyen, ahol az Ikrek elemében van: ahol ismerkedni, beszélgetni, információkat cserélni, netán alkudozni lehet. Utóbbira is igaz azonban, hogy fontos, nagy dolgokban ne döntsön, csak apróságokban.
Rák (VI. 22.- VII. 22.)
Kardinális kérdésekkel kerül szembe. Az élete legfontosabb területeit érinti a változás, mégpedig mindegyiket egyszerre. Az állóvízben való dagonyázásnak hosszú időre vége, kénytelen lesz cselekedni, sarkára állni, dönteni. Tűzzel, vízzel legyen óvatos, ebben a túlterhelt időszakban megnő a balesetveszély. Másfelől pedig épp az olyan jellemző óvatosságától kell eltávolodnia, és végre bátran megfogalmazni a céljait, sőt az oda vezető utat.
Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)
A Vénusz még jó ideig az Ön jegyében tartózkodik. Vonzza az embereket, ismerősöket, idegeneket. Ha Ön nő, ez a konstelláció igen nagy vonzerővel ruházza fel, amit a párja nem feltétlenül néz jó szemmel. Ha férfi, akkor előtérbe kerülnek személyiségének (jó értelemben vett) nőies vonásai: diplomatikus viselkedés, kompromisszumkészség, udvariasság, szépérzék… Használja okosan ezt az időszakot, kivált augusztus 11-ig, amíg a Jupiter is az Ön jegyében tartózkodik. Addig a Jószerencse mindenben támogatja. A legszebb álmai válhatnak valóra, ha idejében cselekszik.
Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)
Szokatlanul mozgalmas, fordulatos hónap következik. Hirtelen mindent egyszerre szeretne elintézni, megoldani. Amíg a Nap és a Merkúr az Oroszlán jegyében jár, úgy érzi, minden kérdésben világosan lát és helyesen tud dönteni. A családban adódhat egy-két olyan helyzet, amikor pont erre lesz szükség: éleslátásra, jó érvelésre és gyors döntésre. Augusztus 11-től, amikor a Jupiter az Ön jegyébe lép, furcsa kétségei támadnak. Nem tudja, hogy az eszére, vagy a megérzéseire hallgasson, merész álmokat dédelgessen vagy maradjon a realitások talaján. Nyugalom, egy egész éve van eldönteni ezeket.
Mérleg (IX. 24.- X. 23.)
Ellentmondásokkal teli hónapra számíthat. A Vénusz helyzetének köszönhetően derűs, kiegyensúlyozott és mások szemében nagyon rokonszenves. Könnyen teremt kapcsolatokat, remekül érzi magát társaságban. Művészi hajlamainak kiélését ugyancsak támogatják a csillagok. Egyidejűleg viszont – maga sem tudja miért – feszült, felfokozott várakozással teli. Sejti, hogy valami nagy dolog van készülőben, ami valahol odafönt már eldőlt, és hamarosan beköszönt az életébe, felforgatva mindent. Aggodalomra nincs oka. A változás az élet velejárója, várja kíváncsian és örömmel.
Skorpió (X. 24.- XI. 22.)
Uralkodó bolygói, a Mars és a Plútó ugyan nehéz fényszögekbe kerülnek, az események kimenetele azonban az Ön kezében van. Így aztán szinte meg sem érzi a kellemetlen konstellációkat. Ráadásul sok olyan feladatot elvégezhet, amire már régóta készült. Most minden együtt lesz hozzá: megfelelő időpont, anyagiak, segítő személyek, kedvező időjárás és kedvező csillagállások. Habár a nyár nem feltétlenül a pihenésről fog szólni, inkább elégedettséget érez, mint fáradtságot. A Jupiter jegyváltása pedig meglepő, örömteli fordulatot hoz az életébe.
Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)
Július végén, augusztus elején jól megérdemelt szabadságát töltheti. Egy sikeres évet tudhat maga mögött azóta, hogy tavaly júliusban a Jupiter az Oroszlán jegyébe lépett. Már-már hozzászokott ahhoz, hogy minden sikerül. Az elmúlt 12 (13) hónapnak kétségkívül a Nyilas szülöttek voltak a haszonélvezői. Augusztus 10. után aztán „másnap egy egész más napra ébred(t)ünk” (Micimackó). A nagy-nagy – s főleg a nagyravágyó terveket – egy időre félre kell tenni. Unalmas, dolgos napok következnek, sok apró, csipcsup teendő, józan, megfontolt, takarékos hetek.
Bak (XII. 22.- I. 20.)
Sok akadály gördül az útjába. Ezekkel úgy birkózhat meg a legkönnyebben, ha nagy dolgot nem vesz tervbe. Nyaralás közben az akadályok egész mások, mint például egy lakásfelújítás alkalmával. A komolyabb ügyeket elhalaszthatja a Szűz havára. Meglehet, hogy nyugtalanítja valami – ha más nem, akkor a bizonytalan jövő, vagy az, hogy most semmit nem tehet. Ennek a pihenőidőnek azonban megvan az értelme és haszna. A nyaralásból hazatérve ugyanis új kihívások, izgalmas tennivalók várják. Töltődjön fel ezekben a hetekben!
Vízöntő (I. 21.- II. 19.)
Kapcsolatai különös fordulatot vesznek. Megismerkedhet olyan valakivel, akivel akár az egész hátralévő életét le tudná élni. A meglévő kapcsolatokban különösen nagy az összhang. Felbukkanhat viszont a színen egy korábbi partnere, aki békülni szeretne, s ezzel okoz néhány álmatlan éjszakát. Rokonai, barátai, kollégai nemkülönben szerezhetnek nehéz perceket ilyen-olyan gondjaikkal. Más kapcsolatok viszont véget érnek (legnagyobb megkönnyebbülésére). Vagy – mint utóbb kiderül – mégsem érnek véget, csak háttérbe szorulnak, vagy rejtve mérgezik az új viszonyokat. Teremtsen tiszta helyzetet!
Halak (II. 20.- III. 20.)
Szabadság, nyáridő. Hogy a nehéz konstellációk (Mars, Plútó, stb.) ne zavarják, utazzon el. Természetesen víz mellé. Ott minden problémáról megfeledkezhet, s feltöltődhet. Szerencsére a párkapcsolata harmonikus, a partnere támogatja. Az anyagiak miatt se fájjon a feje. Lehet ugyan váratlan kiadása, de ez nem borítja fel a családi költségvetést. Üzletkötéssel, fontos szerződések aláírásával várjon augusztus közepéig. Ha a családjában több változó jegy él (Szűz, Ikrek, Nyilas, Halak), akkor még fontosabb, hogy pihenjenek, és szánjanak időt a közeli, s távoli jövő megtervezésére.
                                                                                                                                              Tóth Éva Ágota
                                                                                                                                               (+36 20 489 92 97)

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez