CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28659605
|
2015. április 18.
|
|
|
Hozzávalók: 2 evőkanál liszt, 2 evőkanál olaj, 1 teáskanál köménymag, 1 dl tej, 1 fej vöröshagyma héjastól, só, zsemle, pirospaprika Az olajon lassú tűzön kipattogtatjuk a köményt félig, a liszttel barna rántást készítünk, egy jó késhegynyi pirospaprikát teszünk hozzá, majd felöntjük 6 dl vízzel. Kevergetés közben (először felhabzik) a hagymát beletesszük, és 20 percig főzzük, majd beleöntjük a tejet, sózzuk. A zsemlét (kenyeret) felkockázva sütőben ropogósra sütjük, arra merjük a levest tányérba.
Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|