Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.29. péntek
Auguszta
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28661660
   « Vissza

Horoszkóp (március 21-tól április 20-ig)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2015. március 20.
 

Kos (III. 21.- IV. 20.)
Az idei születésnapján határozottan érezni fogja, hogy az életében új korszak kezdődött. Sorsdöntő eseményeket hoz a tavasz. Alapjaiban változik minden. Igazán nagy horderejű témák lesznek napirenden, például ingatlanvásárlás. Elképzelhető, hogy a régi szülői ház megvásárlására kerül sor. Ebben a felfokozott, stresszes időszakban különösen fontos, hogy a családjával türelmes legyen. A legfontosabb döntéseket Önnek kell meghozni, de ne érezzék úgy a többiek, hogy rájuk erőltette az akaratát. Az anyagiak miatt pedig ne aggódjon, a bevételeiből bőven futja mindenre.
Bika (IV. 21.- V. 20.)
Szerencsés és sikeres lehet olyan területeken, amelyeket a legfontosabbnak tart. Sokan keresik a társaságát, és ezektől a találkozásoktól nem kevés anyagi hasznot remélhet. Másrészről, egyesek esetleg a saját érdekeiket képviselve próbálják megkörnyékezni. Hirtelen jött szerelmekkel kapcsolatban nem árt az óvatosság! A következő hónapok fogják eldönteni, valóban megtalálta-e az igazit. A tartós párkapcsolatban élők viszont számíthatnak arra, hogy az életük új fejezethez érkezett. Esküvő, gyermekáldás, közös vállalkozás indítása lehetséges a következő hónapban.
Ikrek (V. 21.- VI. 21.)
Most igazán észen kell lennie, hogy ne fecsegjen ki olyasmit, amit jobb lenne titokban tartani. Egyúttal pedig ne hallgasson, vagy ferdítsen el olyan információt, ami nagyon fontos minden résztvevő számára! Ha önnel közölnek valamit, ugyancsak figyeljen nagyon! Olvassa el az apró betűt, kérdezzen rá, pontosan értette-e. Fontos ügyekben talán jobb, ha elhalasztja a döntést későbbre, amikor már tisztában lát. Mindenesetre ne homályosítsa a látását, ítélőképességét alkohollal. Lehetséges, hogy egy könyvből, filmből vagy álomból jut hozzá a szükséges tudnivalóhoz.
Rák (VI. 22.- VII. 22.)
Súlyos dilemma elé állítja az élet, vagy a jószerencse. Olyan ajánlatot kap, ami nagyon megdobogtatja a szívét. Lehet ez új munkakör, külföldi utazás, esetleg az otthonával kapcsolatos változás. Mégis nehezen tud dönteni, mert a csábító új életért cserébe hátra kell hagyni a régit, annak minden kedves darabjával. Most vagy soha!(?) Az biztos, hogy más nem dönthet Ön helyett. Tartsa szem előtt, hogy nem kell azonnal választ adnia, de egy-két hétnél tovább sem halogatja a végleges igent vagy nemet. Kénytelen lesz komolyan elgondolkozni azon, mennyire bátor és kezdeményező. Mennyire ura a saját sorsának?
Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)
Az üzletfelek sok kellemes meglepetést okozhatnak. Hirtelen, mintegy varázsütésre elfogadják az Ön javaslatait. Ha valaki tartozott Önnek, most egyszer csak, minden felszólítás nélkül átutalja az összeget. Családjától ugyancsak támogatásra számíthat, bár nem feltétlenül anyagi jellegűre. Valamilyen formában azonban segítség érkezik a szüleitől, vagy egy rég látott rokontól. Egyébként pedig helyesen tenné, ha a húsvéti ünnepek alkalmával hazalátogatna a szülőfalujába-városába, akár akkor is, ha a felmenők már nem élnek (vagy már ők sem ott élnek). Érdekes, felemelő élményben lehet része.
Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)
A közvetlen környezetében több kommunikációs zavar adódhat. Néha nem tudja eldönteni, hogy Ön látja rosszul a valóságot, vagy inkább mindenki megbolondult az ismeretségi körében. Fontos döntéseket ne most hozzon, szerződést ne írjon alá. Talán az lenne a legjobb, ha minél több időt töltene egyedül március végén. Amúgy is itt a nagytakarítás ideje. Áprilisban már minden könnyebben megy. Mintha egy álomból ébredne, kitisztul a kép, és hirtelen meglátja, milyen különleges lehetőségeket tartogat az idei tavasz.
Mérleg (IX. 24.- X. 23.)
A Vénusz a Bika jegyében halad nagy lendülettel, ami sok jót ígér a Mérlegnek. Különösen a szerelemben hoz szerencsét, amennyiben keresi az igazit, az április elején felbukkanhat. Amire vigyáznia kell – szintén a Vénusz helyzete miatt – az étkezés. Ha túl van a tavaszi böjtön, tisztítókúrán, fogyókúrán, hát kár lenne elrontani az eredményt az ünnepek alatt. Ha még nem érte el az álomalakot, semmi nincs veszve! Április közepén megismerhet egy új mozgásformát, amiről úgy érzi, pont Önnek találták ki. Mindenesetre nézzen bizakodón a tavasz elé!
Skorpió (X. 24.- XI. 22.)
Vigyázzon a pénzére, illetve mindenféle értékre. Bár Önt elég nehéz átverni, de valaki esetleg megpróbálja. Ettől függetlenül is, fordulatos hónap várja. Nincs kizárva, hogy meghoz egy olyan döntést, amit maga sem hitt volna néhány héttel ezelőtt. Például átalakítja az otthonát, a vállalkozását, valamivel felhagy, vagy valami egészen újba kezd. Esetleg a felsoroltakat mind megteszi, egyszerre. A Kos jegyében járó Mars most megadja a lendületet a döntéshez. Aztán majd kénytelen lesz megküzdeni a környezetével, de ez még odébb van! Találja meg a megfelelő pillanatot a nagy lépéshez!
Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)
Ez a hónap olyan eseményeket hoz a Nyilas szülöttek számára, amelyek gyökeresen megváltoztatják a gondolkodását, az életvitelét – talán még a lezárt múltat is… Az örömteli és a kellemetlen események egymásnak adják a kilincset. Húsvétra azt sem tudja, hol áll a feje. Egyszerre történik valami a családban, a munkahelyén, és ha nem vigyáz, az egészségi állapota látja kárát. Örvendetes lenne, ha mielőbb begyakorolna valamilyen stresszkezelő módszert, technikát. Napi fél óra nyugalom, elmélkedés, séta, meditáció segít tisztán látni és helyesen dönteni.
Bak (XII. 22.- I. 20.)
Hirtelen világossá válik, mi a probléma, mit rontott el az elmúlt időszakban. És az is, hogy mindent helyre lehet hozni, mégpedig nagyon egyszerűen. A dolgok talán másképp alakulnak, mint ahogy eredetileg tervezte, de hamarosan látni fogja, hogy a véletlenek inkább segítik, mint hátráltatják. Meglepetésekkel teli, vidám tavasz köszönt be, pozitív fordulatokkal, és a vártnál nagyobb eredményekkel. Az anyagi helyzetében ugyancsak kedvező fordulat várható. Meglehet, a változások nyugtalanítják is a megfontolt, alaposan tervező Bakot, de a lelke mélyén érzi, hogy kiérdemelte a szerencsét.
Vízöntő (I. 21.- II. 19.)
Az elmúlt hetek eseményei után, lassan nyugalmasabb napok következnek. Bizonyos, hosszú ideje fennálló állapotok a végéhez közelednek. Már érezhető, hogy kifelé halad valahonnan, legyen ez bármilyen élethelyzet: építkezés, iskola, évek óta húzódó pereskedés, krónikus betegség… Igen, már látszik a fény az alagút végén! A kedve javul, oka van az optimizmusra. Próbáljon elmélyülni a húsvét jelképiségében: lélekben Ön is feltámadhat, vallásától függetlenül. Egy szép időszak kezdődik. Hamarosan új, gyümölcsöző kapcsolat is betoppan az életébe.
Halak (II. 20.- III. 20.)
Az Ön jegyén átszaladó Merkúr érdekes gondolatokkal ajándékozza meg. Helyesen tenné, ha tollat (klaviatúrát) ragadna, és legalább a saját okulására lejegyezné mindazt, ami mostanában eszébe jut. Az égi állás másik oldala, hogy valaki félre akarja vezetni Önt. Természetesen az is lehet, hogy tudatosan fogja keresni a meseszerű történeteket, például olvas, színházba megy. Így vagy úgy, ebben a hónapban a valóság és fantázia kérdésével fog találkozni. Pozitívan vagy negatívan, nem tudható. Az események mindenképpen tükröt tartanak Ön elé, márpedig a legfontosabb ismeret az önismeret!
                                                                                                                                        Tóth Éva Ágota
                                                                                                                                         (+36 20 489 92 97)

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez