Helyi Hírek - Független folyóirat   2019.03.20. szerda
Klaudia, Alexa
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 13207994
   « Vissza

Burgonyafánk

 « Receptek 
2015. január 21.
 



Hozzávalók: 2 db nagyobb krumpli, 3 dkg vaj, 2 tojás sárgája, 3 evőkanál tejföl, 1 dkg élesztő, liszt, só, olaj
A burgonyákat megfőzzük, botmixerrel áttörjük, hagyjuk kihűlni. Tálban összekeverjük a vajat, tojássárgáját, tejfölt, elmorzsolt élesztőt, egy csipet sót. Hozzáadjuk a krumplit és annyi lisztet, hogy kalácstészta keménységű legyen, majd konyharuhával letakarva, meleg helyen megkelesztjük. Ha megkelt, kis fánkokat szaggatunk belőle és forró, bő olajban kisütjük.

                                                                                                             Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Apro-link.jpg
preload preload
Ide kattintva megtekinthető
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
Legutóbbi lapszámunk - 2019. február 20.
2019. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Credo Együttes
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez