CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28655937
|
2007. március 7.
|
|
|
Hozzávalók: 1 liba nyaka, szárnya, zúzája, lába, 20 dkg marhafartő, 25 dkg marhacsont, 2 sárgarépa, 2 fehérrépa, 10 dkg gomba, 2 cikk fokhagyma, étkezési zselatin, szemes bors, só, babérlevél.
A liba lenyúzott nyakát és a többi aprólékot a marhahússal, csonttal, gombával, zöldséggel együtt sós vízben puhára főzünk, pár szem fekete borsot, egy babérlevelet adunk hozzá. Az aprólék húsát leszedjük a csontokról, a marhahússal, zöldséggel együtt mélytányérokba porciózzuk. A főzőlevet átszűrjük, zselatinnal felfőzzük a tasak előírása szerint, majd egy kanál rumot adhatunk hozzá, ami elveszi a jellegzetes libaízt (aki nem szereti), és a tányérokba öntjük, hűvös helyen tartjuk.
Jó étvágyat kívánunk!
|
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|