Helyi Hírek - Független folyóirat   2020.11.23. hétfő
Kelemen, Klementina
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 19281240
   « Vissza

Libakocsonya

 « Receptek 
2007. március 7.
 
Hozzávalók: 1 liba nyaka, szárnya, zúzája, lába, 20 dkg marhafartő, 25 dkg marhacsont, 2 sárgarépa, 2 fehérrépa, 10 dkg gomba, 2 cikk fokhagyma, étkezési zselatin, szemes bors, só, babérlevél. A liba lenyúzott nyakát és a többi aprólékot a marhahússal, csonttal, gombával, zöldséggel együtt sós vízben puhára főzünk, pár szem fekete borsot, egy babérlevelet adunk hozzá. Az aprólék húsát leszedjük a csontokról, a marhahússal, zöldséggel együtt mélytányérokba porciózzuk. A főzőlevet átszűrjük, zselatinnal felfőzzük a tasak előírása szerint, majd egy kanál rumot adhatunk hozzá, ami elveszi a jellegzetes libaízt (aki nem szereti), és a tányérokba öntjük, hűvös helyen tartjuk. Jó étvágyat kívánunk!
 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2020. november 11.
2020. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez