Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.04.19. péntek
Emma
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28778348
   « Vissza

Horoszkóp (október 22-től november 21-ig)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2014. október 15.
 

Kos (III. 21.- IV. 20.)
Néhány átmeneti nehézséggel lesz kénytelen szembenézni. Úgy érezheti, elpártolt Öntől a szerencse, vagy legalábbis szabadságra ment. A munkában 100% felett teljesít, s emiatt lehet néhány kellemetlen konfliktusa. Ráadásul az ügyek most nem haladnak előre olyan lendülettel, mint az előző hónapokban. Türelmetlenkedés és még több erőfeszítés helyett inkább vegyen ki szabadságot. Ha egyébként is érintett az őszi szünetben, éljen a lehetőséggel, utazzon el valahova a családdal, gyerekekkel.
Bika (IV. 21.- V. 20.)
Pozitív fordulat következhet be életében, mégpedig az olyan fontos anyagi biztonság területén. Természetesen ez nem pottyan az ölébe, meg kell dolgoznia érte, de megéri vállalni a több munkát és a nagyobb felelősséget. A komfortzónáját azonban kénytelen lesz elhagyni, de hát mindennek ára van! Másfelől a közeli kapcsolataiban – házasságában – számíthat néhány konfliktusra. Nagy baj persze nem lesz belőle. Inkább arról lehet szó, hogy a kapcsolatuk új fejezethez érkezett, ezért néhány dolgot meg kell változtatni. A hétvégeket töltsék kettesben, ha csak lehet!
Ikrek (V. 21.- VI. 21.)
Amit az utóbbi időben nagyon fontosnak tartott, az lassan elveszíti a jelentőségét. Más dolgok viszont hirtelen előtérbe kerülnek – s nem is érti, miért nem figyelt rájuk eddig. Új területeken új feladatok várják, és – ahogy ez lenni szokott – új ismeretségek. Megismerhet valakit, aki hamarosan főszerepet fog játszani az életében. Egyúttal az anyagi helyzete stabilizálódik, gondjai hosszú időre megoldódnak. Az egészsége viszont több figyelmet igényel! Kiújulhat régi betegsége. A legelső jelet vegye komolyan, ezzel nagyobb bajt előzhet meg!
Rák (VI. 22.- VII. 22.)
Hangulata olyan igazán „rák-szerű” lesz: hol elemében érzi magát, hol meg a padló alatt. A hónap első tíz napjában (november 1-ig) olyan élményekben lesz része, amelyeket igen lassan, nehezen tud feldolgozni, megemészteni. Ezek lehetnek pozitív események akár, csak hát jóból is megárt a sok! A következő tíz nap – ami egyébként is az esztendő legkülönösebb időszaka – pedig végképp felforgatja az életét. Ha úgy érzi, hogy most van itt az idő nagy dolgokat véghezvinni, ne késlekedjen! Valóban eljött az Ön ideje, és a cselekvés ideje.
Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)
A Jupiter továbbra is biztosítja a szerencsét, csak az Ön energiája fogyatkozik a következő hetekben. Ezért aztán lehetséges, hogy nem tud kihasználni minden adódó alkalmat. A legfontosabb az lenne, hogy valahogy ráérezzen: mi az, ami hosszútávon fontos lehet, és mit hagyhat elúszni, mert nincs nagy jelentősége. Hallgasson a jóakaróira, egy barát, vagy a házastársa, aki Önt régóta ismeri, kívülállóként hasznos tanácsot adhat. Költözésre ugyancsak alkalmas az idő. Számítson arra, hogy ahová most költözik, hosszú évekre otthonául szolgál. Tehát jól gondolja meg a végleges döntést.
Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)
A Skorpió havában a Szűz szülöttek a legszerencsésebbek. Szinte bármibe fog, könnyedén jut ötről a hatra. Családja, baráti köre, munkatársai úgyszintén támogatják az elképzeléseit. A gondot az jelentheti, hogy a többieknek ugyancsak megvan a maguk elképzelése, ez pedig megszámlálhatatlan konfliktus és vita forrása lehet. Közeli – családi – kapcsolataiban igencsak kiéleződhet a helyzet emiatt. Akár még olyan következtetésre is juthatnak, hogy ez így nem mehet tovább. Ami nem feltétlenül jelenti a kapcsolat végét – esetleg a gyerek (aki már vagy tíz éve nagykorú) elköltözik.
Mérleg (IX. 24.- X. 23.)
Teljes figyelmével a munkájára koncentrál. A Skorpió hava amúgy sem a szórakozás ideje, hanem a munkáé és a komoly dolgoké. Most érdemes olyasmibe kezdeni, ami hosszadalmas, nagyobb lélegzetű feladat. És aminek az eredménye esetleg csak hónapok múltán jelentkezik. Illetve ami hosszú évekre meghatároz, befolyásol valamit. A távlati célok foglalkoztatják, ugyanakkor kissé elhanyagolhatja a kedves időtöltéseket, a barátokat – talán még élete párját is. Legalább a híresen jó diplomácia érzéke maradjon meg, úgy könnyebben elfogadtatja, hogy átmenetileg más dolgokra figyel.
Skorpió (X. 24.- XI. 22.)
Különös konstellációkkal teli hónap jön. Mivel ez egyúttal egy új személyes év (születésnaptól születésnapig tartó 12 hónap) kezdete, így okkal érzi nagyon jelentős időszaknak. A csillagok támogatják azt a befelé fordulást, önvizsgálatot, ami nagyon megfelel a Skorpió alaptermészetének. Sorsfordító változások állnak küszöbön – meglehet némely helyzetben a sors visszafordítja olyan irányba, amelyről nem biztos, hogy jó ötlet volt letérnie egyáltalán. „Örökre” elveszettnek hitt dolgokat kaphat vissza, csak ne kapaszkodjon két kézzel halott ötletekbe, helyzetekbe, kapcsolatokba.
Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)
Kissé fáradtnak érezheti magát. Nem csoda: személyes éve a vége felé közeledik, ez a számvetés ideje. Az utóbbi hónapokban Ön mellé szegődött Fortuna, ezért úgy érezheti, hogy az elmúlt születésnapja óta eltelt hónapok összességükben mégiscsak sikeresek voltak. Ebben a hónapban egy kicsit visszavonul, mintegy felkészül a következő időszakra. Most visszafogottabban költekezik, a baráti összejöveteleket hasonlóképpen csökkenti. Október utolsó hetében különös, meglepő élményben lehet része, ami talán az egész életét megváltoztatja, de legalábbis irányváltoztatásra készteti.
Bak (XII. 22.- I. 20.)
Ha foglalkoztatja a munkahelyváltás gondolata, október végén tehet lépéseket. Mindenekelőtt a mostani helyén próbálja elérni azokat a változásokat, amelyek esetleg maradásra bírhatják. Lehetséges azonban, hogy mindenképpen változtatni kell, mert a családjában olyan helyzet áll elő, hogy vagy több pénzre, vagy az Ön személyes jelenlétére (esetleg mindkettőre) lesz szükség. Mindenképpen számíthat váratlan kiadásokra, de ezt váratlan bevétel ellensúlyozhatja. Attól se riadjon vissza, ha külföldre akarják csábítani, egy határozott idejű, nagyon jól jövedelmező munkára!
Vízöntő (I. 21.- II. 19.)
Nem lesz könnyű ez a hónap, viszont nagyon Vízöntőnek való – amennyiben tele lesz fordulatos eseményekkel, és meglepő fejleményekkel. Jó, hogy Ön nem fél a váratlan helyzetektől – legalább megmutatja, mennyi eredeti ötlete van. Ne tervezzen semmi fontos változtatást – lesz benne része terv nélkül – és ne vegyen semmit túl komolyan! Járjon nyitott szemmel és füllel, figyelmesen. Soha nem tudhatja, mikor hall valamit, ami később fontos lehet, mikor kerül a szeme elé egy rég várt ötlet, megoldás. Még az sincs kizárva, hogy mostanában találkozik élete párjával.
Halak (II. 20.- III. 20.)
Többnyire kellemes, csendes, késő őszi napok következnek. Voltaképpen semmi dolga, a megszokott napi teendőkön kívül, De még mielőtt belemerülne a téli álomba (vagy céltalan álmodozásba), nézzen körül a környezetében! Talál ott valamilyen feladatot, amivel foglalkoznia kell, lehetőséget, amivel jó lenne élni… Esetleg a hozzátartozói várnak el nagyobb aktivitást Öntől! Vegye észre, hol van szükség az Ön képességeire, tehetségére, áldozatkészségére, vagy látnoki hajlamára. És, bizony előfordulhat olyasmi, amiért kénytelen lesz, ha nem is harcolni, de legalább kitartani.
                                                                                                                            Tóth Éva Ágota
                                                                                                                            (+36 20 489 92 97)

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez