Helyi Hírek - Független folyóirat   2020.08.12. szerda
Klára, Letícia
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 18473049
   « Vissza

Kemencés pörkölt

 « Receptek 
2014. szeptember 16.
 



Hozzávalók: 50 dkg sertéslapocka, 1 fej hagyma, 5 dkg zsír, 1 teáskanál pirospaprika, 50 dkg burgonya, 5 dkg vaj, 1 egész tojás, tej, só
A húsból pörköltet készítünk, a krumpliból vajjal, tejjel krumplipürét. A pürébe belekeverünk 1 tojást, enyhén megsózzuk, majd kibélelünk vele egy tűzálló tálat. Ebbe tesszük a zsírjára pirított pörköltet, és betakarjuk a püré másik felével. Forró sütőben, fedő nélkül pirosra süt

                                                                                                                 Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2020. július 15.
2020. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez