Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.04.20. szombat
Tivadar, Odett
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28785047
   « Vissza

Citromax BIO tisztítószer termékcsalád

 « Cikkek és hírek 
2014. augusztus 21.
 

kepfile

     A Citromax BIO tisztítószer termékcsalád alapanyagát évtizedek óta használják a leg különböző területeken takarítás, fertőtlenítés céljából. A 1970-es évek végén két elhivatott német gyógyszerész elhatározta, hogy természetes alapanyagú tisztítószereket fognak gyártani. Közel húsz év kitartó kutató munkára volt szükségük. Áttanulmányozták az addigi német technológiákat a kezdetektől a modern korig, és felfedeztek két fontos dolgot, ami a kutatásuk alapkövei lettek. Az egyik: a régi időkben az emberek a környezetükben elérhető dolgokkal kellett megoldaniuk a tisztítást, pl. hamu, zsiradékok, esővíz stb. A második, hogy a hadsereg erős (szintetikus) lúg és sav koncentrátumokat használt és ezzel gyakorlatilag mindent le tudtak tisztítanil. Kísérleteik eredménye a Bio koncentrátum, amivel egy új fogalom született. A termékek a vártnál is jobban sikerültek, és a koncentrátumok széles felhasználási lehetőségei miatt rövid időn belül ismertté váltak a nagy felhasználók számára, ebből az alapanyagból készítettük termékcsaládunkat az Önök számára.
     A Fresenius Kémiai és Biologiai Intézet (London) végzett széleskörű vizsgálatokat, melyek alapján elmondhatjuk, tisztítószereink 96% - 96.8%-ban 20 nap alatt lebomlanak a szennyeződéssel együtt! Ezek lehetnek vírusok, baktériumok, gombák, nehézfémek stb.
   Eddig a teljesen lebomló, más vegyszermentes termékek nagyon drágának bizonyultak, luxuscikknek minősültek a magyar piacon. Ezért elkészítettük Önöknek ezt a bio termékcsaládot, mely garantálja, hogy az otthonaikban és közvetlen környezetükben vegyszermentesen élhessenek, elkerülve ezzel a vegyi szmogot, illetve megelőzhetjük az allergiás, ekcémás és egyéb megbetegedéseket, valamint óvjuk környezetünket, élővizeinket és a talajt. MINDEZT ELÉRHETŐ ÁRON! Bízunk benne, hogy termékeink elnyerik tetszését, és Önt is környezettudatos vásárlóink között köszönthetjük. A citromax termékek megkapták az Ecolabel bizonyítványt, mely szerint bizonyítottan sokkal kisebb mértékű terhelést jelentenek környezetükre, mint riválisaik.

                                  kepfile            kepfile

A Citromax termékek: (Mosószer 3L. / 1650.-Ft, Mosogatószer 500ml. / 420.-Ft. Általános tisztító 500ml./ 580.-Ft. Ablaktisztító 500ml./ 580.Ft Szőnyeg és padlótisztító 500ml./580.-Ft. ) elérhető a 16. kerületben bruttó: 2000 Ft. vásárlás felett INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Megrendelhető: www.biokos.hu, tel: (06-1) 403-1683, vagy 06-30-3932-417, e-mail.: biofutar@orange6.hu

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez