Helyi Hírek - Független folyóirat   2020.08.12. szerda
Klára, Letícia
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 18473178
   « Vissza

Zöldséges csirkeragu

 « Receptek 
2014. június 4.
 


Hozzávalók: 60 dkg csirkemell vagy szárny, 1 zellergumó, 2 sárgarépa, 1 nagy póréhagyma, 2 gerezd új fokhagyma, 20 dkg gomba, 2 dl húsleves (lehet kockából), 1 csokor petrezselyem, 2 evőkanál olaj, só, bors
A kicsontozott mellet (a csontot a levesbe) ujjnyi vastag csíkokra vágjuk, forró olajon elősütjük, majd kivesszük, és melegen tartjuk. A zsírban üvegesre pirítjuk a felkarikázott pórét, nagyobb darabokra vágott répát, zellert, gombát, a négybe vágott fokhagyma gerezdeket. Visszatesszük a húst, sózzuk, borsozzuk és felöntjük húslevessel. Közepes tűzön puhára pároljuk, majd a tetejét megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel. Párolt rizst adhatunk mellé.

                                                                                                                    Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2020. július 15.
2020. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez