Helyi Hírek - Független folyóirat   2019.03.20. szerda
Klaudia, Alexa
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 13207854
   « Vissza

Korhelyleves

 « Receptek 
2013. december 10.
 


Hozzávalók: 20 dkg sertésdagadó, 20 dkg sertésmáj, 20 dkg császárszalonna, fél kg savanyú káposzta, 15 dkg füstölt kolbász, 4 dkg rizs, 8 dkg zsír, 2 fej hagyma, 3-4 gerezd fokhagyma, 3 dl tejföl, bors, pirospaprika
Az apróra vágott hagymát, zúzott fokhagymát a zsírban aranysárgára pirítjuk, beletesszük a pirospaprikát, az apróra kockázott dagadót, császárszalonnát, gyakori keveréssel pároljuk, ha kell, vizet adunk hozzá, megborsozzuk. Félidőben beletesszük a felkockázott májat, a felszeletelt kolbászt.
A káposzta levét félretesszük a későbbi ízesítéshez. A savanyú káposztát külön megfőzzük, majd a rizzsel együtt beletesszük a pörköltet, felöntjük csontlével. Ha a rizs megpuhult, belehabarjuk a tejfölt. Ha kell, sózzuk, adunk hozzá káposztalét és pár percig még főzzük.

                                                                                                                                     Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Apro-link.jpg
preload preload
Ide kattintva megtekinthető
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
Legutóbbi lapszámunk - 2019. február 20.
2019. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Credo Együttes
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez