Helyi Hírek - Független folyóirat   2019.03.22. péntek
Beáta, Izolda, Lea
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 13233262
   « Vissza

Rakott zöldségtál

 « Receptek 
2013. július 18.
 


Hozzávalók: 50 dkg brokkoli, 50 dkg sárgarépa, gyökér, 2 db karalábé, 10 db gomba (fél kg), 1 fej hagyma, 1 csokor petrezselyem, 2 dl tejföl, 1 dl olaj.

A felaprított hagymát olajon megfonnyasztjuk, a felkockázott gombával pörköltet készítünk. A petrezselymet apróra vágjuk, félretesszük. A zöldségeket sós vízben megfőzzük, ha kihűlt, felszeleteljük. Olajjal kikent jénai tálban rétegenként leterítjük a zöldségeket: répa, karalábé, brokkoli, pörkölt, meglocsoljuk tejföllel, megszórjuk petrezselyemmel. És így tovább, amíg tart az alapanyag, majd a maradék olajat ráöntjük. A tetejére tejföl kerüljön. Sütőbe rakjuk, fedő nélkül 150 fokon kb. 20 percig átsütjük.
                                                                                                               

                                                                                                                      Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Apro-link.jpg
preload preload
Ide kattintva megtekinthető
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
Legutóbbi lapszámunk - 2019. március 20.
2019. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Credo Együttes
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez