Helyi Hírek - Független folyóirat   2020.08.15. szombat
Mária
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 18507787
   « Vissza

Tócsnis sült

 « Receptek 
2007. február 7.
 
Hozzávalók: 1 kg krumpli, 1 szál parasztkolbász, 20 dkg húsos császárszalonna, 20 dkg trappista sajt, 1 tojás, 2 gerezd fokhagyma, 5 dkg liszt, só, olaj. A krumplit nyersen lereszeljük, összedolgozzuk egy evőkanál olajjal, a tojással, a zúzott fokhagymával, liszttel, enyhén sózzuk. Ezután belekeverjük a 2 centisre vágott kolbászt, az 1 centis kockákra vágott szalonnát és kizsírozott tűzálló tálban, közepes lángon majdnem ropogósra sütjük; ekkor megszórjuk a reszelt sajttal és pár percre visszatesszük a sütőbe, míg megolvad a sajt. Jó étvágyat kívánunk!
 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2020. július 15.
2020. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez