Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28656040
   « Vissza

Folyamatosan érkeznek az Erzsébet Kártyák a pályázatok nyerteseihez

 « Portaszolgálat 
2013. március 21.
 

Az Erzsébet-program keretében elnyert üdülési támogatás az Erzsébet Kártya felhasználásával vehető igénybe, amelyet az önerő beérkezését követően postai úton kapnak kézhez a nyertes pályázók

kepfile

    2012-ben a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány az Erzsébet- program keretében szociális üdültetésre 3 milliárd forint értékben írt ki pályázatokat. Ennek köszönhetően több mint 100 ezer ember, ebből több mint 30 ezer gyermek üdülhetett rendkívül kedvezményes feltételek mellett az ország számos területén.

    Az Alapítvány idén is meghirdette pályázatait, amelynek keretében a szociális üdülési támogatást Erzsébet Kártyával vehetik igénybe a pályázat nyertesei.

    Az Erzsébet Kártyát minden nyertes pályázó az önerő befizetése után kapja kézhez levélben, és az adott pályázati kiírás szerinti szállodákban, vendégházakban
használhatja fel december 31-ig.

    A plasztikkártya tartalmazza azt az egyedi azonosító számot, amely lehetővé teszi a szállásfoglalást az Erzsébetprogram Pályázatok oldalán. A Kártya három évig érvényes, amennyiben a pályázó jövőre is részesül üdülési támogatásban, akkor ennek igénybevétele is e kártya felhasználásával történik.

     Nagy Anna, az Erzsébetprogram szóvivője személyesen gratulált és adta át az Erzsébet Kártyát elsőként Simon Andrásnak, az Erzsébetprogram keretében meghirdetett 2013. évi szociális üdülési pályázat egyik nyertesének. Simon András a nyugdíjasok számára kiírt pályázatra jelentkezett, és jutott üdülési támogatáshoz. A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány idén az Erzsébetprogram keretében 2,5 milliárd forint induló keretösszegben írt ki pályázatokat. Tekintettel arra, hogy a nagycsaládosok és a nyugdíjasok részére kiírt pályázatok egy hónap alatt teljesen beteltek, az Alapítvány a tavalyi Üdülési Csekkek idei maradványából 498 millió forinttal megemelte a 2,5 milliárd forintos induló keretösszeget, hogy még több embernek biztosítson lehetőséget a kedvezményes üdülésre. A pályázatok és az ezekhez kapcsolódó információk az Erzsébet- program Pályázatok oldalán érhetőek el.

     Az Alapítvány országos hálózat biztosításával segíti a pályázókat annak érdekében, hogy minél egyszerűbb és könnyebb legyen a jelentkezés. Ezért négy szervezettel kötött együttműködési megállapodást: az Ifjúsági Szolgáltatók Országos Szövetségével, a Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézettel, a Független Szakszervezetek Demokratikus Ligájával, valamint az eMagyarország Program végrehajtójával, az NT Nemzetközi Technológiai Nonprofit Közhasznú Kft.-vel.

    Az érdeklődők számára ezeknek a szervezeteknek az irodáiban nemcsak internetkapcsolatot biztosítanak, hanem munkatársaik segítenek a pályázati űrlapok kitöltésében, e-mail cím létrehozásában vagy akár a szállásfoglalásban.

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez