Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.29. péntek
Auguszta
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28662422
   « Vissza

Horoszkóp (december 22-től január 21-ig)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2012. december 13.
 


 Kos (III. 21.- IV. 20.)
Jó tanács az új esztendőre: Figyelnie kell, hogy mi az, amit „berezegtet” az életébe. Ha a problémák körül jár a feje, akkor problémás esztendőre számíthat, ha azonban túl tud lépni az aggodalmas gondolatok sokaságán, képes kimászni bármilyen bajból. A lényeg, hogyha valami nem működik, bármilyen nehéz is otthagynia, kezdjen el olyan dologgal foglalkozni, amit tud és szeret. Ez a hozzáállás megoldja azt, ami nem működött!
 Bika (IV. 21.- V. 20.)
Jó tanács az új esztendőre: Fontos lesz Önnek a szellemi út, a tanulás, bölcsesség megszerzése, ugyanakkor fontos ezeknek a megszerzett tudásoknak az anyagi világba ültetése is. Sokat őrlődhet, hogy hogyan határozzon meg árat annak, ami beárazhatatlan. Az év arról szól, hogy össze tudja egyeztetni a szellemi tudás és anyagi jólét kérdését. Alapvető gondolatnak a következőt ajánlanám: „Minden tudás annyit ér, amennyit használnak belőle.”
 Ikrek (V. 21.- VI. 21.)
Jó tanács az új esztendőre: A 2013-as év a tanulás éve lesz. Nem egyszerű a feladat, lassan, aprólékosan, precízen kell, hogy előre haladjon. Ez az Ikrek-jegyűeknek túl lassúnak és nehézkesnek tűnhet. Ha képes erre az aprólékos munkára, rendkívül nagy tudásra tehet szert. Megéri a fáradtság, az áldozathozatal. Személyisége érettebbé és bölcsebbé válik, a tudás megszerzésével pedig új karrier-út áll Ön előtt. A feladat nem könnyű, ugyanakkor rendkívül sokat ad életcélja beteljesedéséhez, vagyis boldogulásához.
 Rák (VI. 22.- VII. 22.)
Jó tanács az új esztendőre: Igazi családanyává, vagy családfővé válhat, vagy egyszerűen csak saját családjának központi szereplőjévé, aki képes lesz mindenkinek segítő jobbot nyújtani. Ez a szerep jól áll Önnek és örömét is leli abban, hogy fontos szerepet tölthet be rokonai életében, vagyis a nélkülözhetetlenség érzése. Az Új Esztendőben törődjön többet saját testével. Járjon masszázsra, kozmetikai kezelésekre, találja meg örömét a testi érintkezésben, legyen ez akár egy baráti ölelés, akár a párjával eltöltött pásztoróra.
 Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)
Jó tanács az új esztendőre: Az egyik legnehezebb feladat vár az Oroszlánokra, ugyanakkor a legnagyobb üdvözülés is! Sötét gondolatok, problémák, terhek, fel nem dolgozott régi érzések, eddig elkendőzött megoldandók kerülnek a felszínre. Ön az egyetlen, aki önmagát képes lesz meggyógyítani, vagyis mindent szépen sorban tisztázni, feloldani és azután tovább indulni. Nehézségekkel teli év, de ha mindezt sikerül kitisztáznia, nagy lépést tesz a „csak úgy boldog vagyok” általános alapállapot felé! Erőt, kitartást és tisztánlátást kívánok hozzá!
 Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)
Jó tanács az új esztendőre: „Teher alatt nő a pálma”– szól a mondás. Eseménydús új esztendőnek néznek elébe a Szűz-jegyűek. Meggyűlhet a bajuk a jogi szervekkel, a szabályokkal, vagyis az alapvetően szabályszerűségeket kedvelő jegy tulajdonosai kénytelenek lesznek olyan döntéseket hozni, melyekben az eredményért bizonyos elavult szabályokat kénytelenek áthágni, megváltoztatni. Ez rendkívül jó a személyiségfejlődés szempontjából, rövid távon azonban nem lesz könnyű ezeket a döntéseket meghozniuk.
 Mérleg (IX. 24.- X. 23.)
Jó tanács az új esztendőre: Az Új esztendő első percére felállított képletben kedvező hatások várhatók a Mérleg jegyűek számára. Főként a párkapcsolat területén várható változás. Ez a változás csak és kizárólag a jó dolgokról szól. Páratlanok és párosak egyaránt az álomszerű kapcsolat megtalálására, vagy kialakítására kapnak esélyt, ezzel hosszú távon biztosítva saját egyensúlyukat. Kiegyensúlyozott, harmonikus, egységre törekvő évre számíthatnak.
 Skorpió (X. 24.- XI. 22.)
Jó tanács az új esztendőre: Az új esztendőben feladatuk az önállóságért, a szabadságért folytatott harc lesz. Másokat is tanítaniuk kell arra, hogy hogyan tudnak saját teremtőerőikkel bánni. Az új esztendő másik fontos feladata a Skorpió kemény személyiségében rejlő bolondos, játékos, spontán személyiség megtalálása és kiengedése. Mindenkiben van egy udvari bolond, aki szabadságvágyával fellazítja és eloldozza azokat a kötéseket, melyek akadályozzák a boldogulást, a boldogság elérését. Hagyja hatni az Önben rejlő játékos bolondot.
 Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)
Jó tanács az új esztendőre: Sziszifuszi feladatok, egy lépés előre, kettő hátra. Akadályoztató 2013-as évnek néz elébe. Az akadályok azért épülhettek ilyen nagyra, mert valószínűleg a múltban nem oldotta fel időben az adott megoldandókat. Most bizony egyesével, visszamenőleg bonthatja le azt a magas falat, melyet réges-régóta téglánként épített fel. A múltja köszön vissza, cselekedjen hatékonyan és ne csak beszéljen róla, hanem csinálja is! A rendkívül erős „nyilas hit” az, ami tovább lendítheti egy-egy kilátástalan helyzeten. Ne adja fel!

 Bak (XII. 22.- I. 20.)
Jó tanács az új esztendőre: Az igazán nagy átalakulások ideje zajlik jelenleg is a 2012-es évben és még nagyobbakra számíthat a 2013-as évben. Kiforr Önben a kép, hogy hogyan tovább. Új karrier, munkalehetőség, szakma várja, melyhez lépésről lépésre kell közelednie. Meg kell dolgoznia a sikerekért, mely Önnek nem újdonság, hiszen szeret tenni a dolgok érdekében. Nehéz kezdet után könnyítés várható. Ön a kemény szikla, mely képes bármit túlélni és a végén még siker is koronázza kitartását. Tiszteletreméltó az erő, melyet birtokol.
 Vízöntő (I. 21.- II. 19.)
Jó tanács az új esztendőre: Egyik nap lehangolt, depressziós, magányos, majd fordul a kocka, és pezseg, szervezkedik, új dolgokba kezd. Ez a kettősség lesz jellemző a 2013-as évre. Töltődjön a pezsgő időszakokból, a magányt pedig élvezze ki és találjon olyan elfoglaltságot, melyet örömmel egyedül tud csak végezni. Jól nézze meg, hogy hová teszi a pénzét, mert az anyagiak területén meg kell húznia a nadrágszíjat. A kiadások nőhetnek, találjon olcsóbb hobbit, szórakozóhelyet. Ha nem sportol, épp itt lenne az ideje elkezdeni. Főként a gyors testmozgás az, ami egyensúlyt vihetne az életébe.
 Halak (II. 20.- III. 20.)
Jó tanács az új esztendőre: Január végén induljon el azon az úton, amit már régóta szeretne. Mindent megkaphat, amire csak szíve vágyik, ha ezekre a szívben rejtőző érzésekre figyel, és aszerint cselekszik. Ne engedje, hogy az aggodalmak, az esetleges tényszerűségek eltántorítsák belső vágyának megvalósításától. A legjobb, ha csak a sugallatokra és megérzésekre hagyatkozik, mert Ön az, aki valóban tudja, hogy minden, jelenleg tényszerűnek tűnő dolog egy szempillantás alatt tovatűnhet. Teremtsen jót, és ha az lelkének kedvesebb, teremtsen úgy jót, hogy az másoknak és Önnek is kellemes legyen!
       

                                                                                                                                                    Laki Beáta

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez