Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.04.19. péntek
Emma
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28778805
   « Vissza

Horoszkóp (november 22-től december 21-ig)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2012. november 15.
 

Kos (III. 21.- IV. 20.)
Munka, munka, munka. Rengeteg feladat elvégzése vár Önre, alig marad ideje másra. A munkahelyén dolgozik, otthon takarít, tehát bárhol is jár, rengeteg aprólékos dolgot kell megoldania. Rendkívül hatékony energiákkal képes most rövid idő alatt a szekrényeket kipakolni és újra strukturálni, mondhatni élvezi is ezt a pörgést, sürgést-forgást. A környezete megbecsülését is elnyeri, mert nem csak hatékony, amit csinál, de a külső szemlélők számára is elismerésre méltó és látványos rend alakul Ön körül. Ez a dicséret, vagy dicséretek sora pedig még több energiával tölti fel!
 Bika (IV. 21.- V. 20.)
A felnőtt Bika-jegyűek bizony izgalmas pásztorórákat tölthetnek el kedvesükkel. A gyermekre váró párok most könnyedén hívhatják be a gyermekáldást életükbe. A páratlanok párra lelhetnek. A lélek területén számítson arra, hogy boldog és boldogtalan Önnek árulja el legféltettebb titkait, Önnek mesél rejtegetett érzéseiről. Ha jól bírja a lelkizést, semmi gond, ha viszont alapvetően ki nem állhatja az efféle szituációkat, mondjon már a legelején nem-et és inkább vállalja a rövid távú durcás hangulatot, mint a hosszú távú titok terhet vállain. Alapvetően kiegyensúlyozott, kellemes hónapra számíthat. Foglalkozzon teste kényeztetésével!
 Ikrek (V. 21.- VI. 21.)
Csípős nyelvű, kissé szarkasztikus hangulatú lehet a Nyilas-havában. Ön lesz a hónap megmondó embere, aki tökéletesen játszik a szavakkal, rögtön észreveszi és szóvá is teszi a hibákat mások számára. Kritikus, mélyre látó tekintettel néz most az Önt körbevevő emberekre. Ne aggódjon, vannak helyzetek, amikor valakinek fel kell vállalnia a megmondó szerepét és vannak emberek, akiknek szükségük van arra, hogy kimondják számukra az udvariaskodás nélküli mezítelen igazságot. Egyre vigyázzon, a megmondást ne dühből, hanem tanító jelleggel kezelje, ekkor fog igazán célt érni az esetleges megbántás.
 Rák (VI. 22.- VII. 22.)
Az erő Önnel van, ha rendrakásról, takarításról, rendszerezésről van szó. Ez jelen esetben boldoggá is teszi, örül a feladatoknak. Hatékony és precíz, mindent el tud intézni az ünnepekig, amit a listájára írt. A hatalmi pozíciókban lévőkkel vigyázzon – például férfi főnök –, mert elégedetlen lehet minden igyekezete ellenére az Ön munkájával. Ha páratlan „rákocskaként” éli életét, most esélye nyílik – talán egy régi ismerős személyében – szerelemre és társra lelnie. Ehhez jobban oda kell majd figyelnie a jelzésekre, mert a képlet jelöl egy olyan személyt, aki már régóta kerülgeti, csak Ön még nem vette észre a finom gesztusokat.
 Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)
Sajnos kudarcokkal teli, kissé megtört időszakra számíthat, mintha minden gond és baj most kerülne a felszínre, követelve a megoldást. Depresszióra, kedvetlenségre, közönyösségre lehet hajlamos. Főként párkapcsolati problémákat mutat a képlet, de alapvetően hitevesztett lelki állapotban van, így nem csoda, hogy az Önhöz legközelebb állóval nem mennek rendben a dolgok. Úgy érzi, szerencsétlenségek hosszú sorozata ömlik most Önre Fortuna szarujából. Ami jó hír lehet, hogy bármilyen is egy időszak tanítása, elmúlik, tovább lépünk és újra kisüt majd a nap.
 Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)
Ön tökéletes rendben él az életében, jelenleg pont azt csinálja, amit csinálnia kell, ez azt jelenti, hogy munkájában jól helytáll, céljait jelenleg is lépésről lépésre éri el (látja is maga előtt a célok megvalósulását), mindeközben pedig képes érzelmeit fegyelmezetten kezelni és nem enged a kibillenésnek. Rendkívüli szorgalmával olyan dolgokat is képes a Nyilas havában elvégezni, melyek már hosszú idő óta lezáratlanul, megoldatlanul tornyosultak. Kritikai érzéke alapvetően is fejlett, most még jobban látja a hibákat és ezt természetesen szóvá is tesz érzelemmentesen, tényszerűen…ennek mások nem örülnek túlzottan.
 Mérleg (IX. 24.- X. 23.)
Jelenleg a pénzköltés érdekli leginkább, vigyázzon, mert nagyon hamar a pénztárcája fenekét nézegetheti. Jó lenne, ha most komoly határozottsággal megtervezné, mire mennyit költ és vásárláskor nem is vinne magával több pénzt, mint a kijelölt keret, mert mindig lesz egy csodaszép „izé”, amin megakad a szeme és úgy érzi majd, hogy anélkül nem tudna élni. Szerencsére a vészjeleket finoman érzékeli is, így képes is lehet annak a bizonyos spórolós listának a megírására. Az ünnepekre leginkább vásárlással készül, de egy bizonyos fokig a takarítás is meglesz (pucoljanak ablakot ott, ahol nem látszik azok, akiket ez zavar).
 Skorpió (X. 24.- XI. 22.)
Fellelkesül egy jó lehetőség láttán és beleveti magát minden erejével annak megvalósulásába. Azt, hogy csak egy idea, vagy valós lesz-e hosszú távon a jelenleg kitűnőnek mutatkozó lehetőség, az mindenképp csak később derül ki. Egy dolog biztos, telve lesz lelkesedéssel és a lelkesedés mellé tettvágy és következésképp sikerek is adódnak. Erős, dolgos, sikeres hónapra számíthat így év végén a Nyilas-jegyében. Használja ki mérhetetlen teherbírását és gyarapítsa megtakarításait. Ügyeljen a „kihagyhatatlan ajánlatokra”, érezni is fogja, hogy lesznek bizonyos emberek, akik szemet vetnek az Ön vagyonára.
 Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)
Egyre több feszültség gyűlik Önben, próbálja ezeket még mindig lenyomkodni, de ennek csak az a vége lehet, hogy egyszer kirobban a vulkán. Ez a „katasztrófa” nem csak fenyegetés, lehetséges, hogy a karácsonyi asztal mellett telik be a pohár. Próbálja meg addig feloldani a nézeteltéréseket és bajokat, amíg érzi, hogy ki tudja kommunikálni, nem pedig akkor, amikor már csak csapkodni és dühöngeni tud. Tele van indulatokkal és jelenleg ezek feloldásához nem elegendő egy esti félórás futás. Be kell látnia, vannak dolgok, amiket nem lehet szó nélkül hagyni, és ha meg is haragszanak Önre, van, amit ki kell beszélni a megfelelő helyen és időben!
 Bak (XII. 22.- I. 20.)
Jól terhelhető, sikeres időszak lehet a Nyilas havában. Meg kell tanulnia energiát jól beosztani, mert többféle életterületen kell helytállnia (munkahely, párkapcsolat, közösségi lét). Akkor borulhat csak meg ez az alapvetően energikus, jó időszak, ha csak és kizárólag egy életterületre koncentrál. Elsőként kezdje azzal, hogy átnézi, mire mennyi időt tudna szánni, majd konzekvens, következetes módon úgy is tesz. Az ünnep alatt lehetőleg ne dolgozzon, hanem vesse bele magát a házi munkába, segítsen családjának feldíszíteni a fát, vagy készítsék közösen a karácsonyi vacsorát.
 Vízöntő (I. 21.- II. 19.)
Idegileg el van már fáradva, hosszadalmas fejfájások jelzik, hogy a fejében túl van terhelve. Energiáiból pedig van elég, és ha jól használja, rendkívül sikeres hónapot tudhatna a magáénak, az alapvetően a probléma, hogy nem igazán törődik saját magával és folyamatosan kifelé néz. Hasonlóan a Bak-jegyűekhez Önnek is egy jól használható időbeosztást kéne készítenie (természetesen nem kell olyan precíznek lennie, mint a „bakoknak”), ez csak egy segítség lehet ahhoz, hogy kímélje magát, illetve hogy a pihenésre is hagyjon időt – a pihenés lehet aktív sportos, kirándulós pihenés is.
 Halak (II. 20.- III. 20.)
Nem sok aktív történést mutat a képlet, Önnek mindenképp meg kellene várnia a január végi időszakot, amikor a Jupiter elindul a hátráló mozgásból előre. Jelenleg a kudarcokat sokkal jobban látja, mintha valami jó történik Önnel, lássa be ez szubjektív látásmód, tehát nem igaz. Ábrándozzon, álmodozzon, ha teheti, koncentráljon a jóra, hogy megteremtődjön. Ha van kedvenc hobbija, bátran szánjon bőséges időt rá. Minden kellemes időtöltés, mely Önnek örömöt okoz, a későbbi boldogságot teremti meg. Sajnos mást, ennél kézzel foghatóbbat jelenleg nem tudok tanácsolni.
                                                                                                                                                  Laki Beáta

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez