Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.04.18. csütörtök
Andrea, Ilma
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28773901
   « Vissza

Horoszkóp (október 22-től november 21-ig)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2012. október 19.
 

Kos (III. 21.- IV. 20.)
Kissé erőtlen, történés-mentes hónap lesz az Ön számára a november vége, december eleje. Leginkább otthon tevékenykedik szívesen, illetve szívesen szépítgeti otthonát. A politika iránt is érdeklődhet, de érdeklődése az esti híradások közbeni hangos véleménye kinyilvánításával véget is ér. Önben elég a tűz ahhoz, hogy felvértezze magát a nátha ellen, és általánosságban véve pont eleget is mozog ahhoz, hogy ne fázzon. Ha esetleg elkapna valamit, azt csak annak köszönheti, hogy túl sok időt töltött morgással és ezzel energetizálta a túlfűtött, lázas állapotot.

Bika (IV. 21.- V. 20.)
Szerelemre találhatnak a magányos „bikák”. A párkapcsolatban élők pedig legszívesebben társukkal töltik el az ősz végi, tél kezdeti hónapot. A Bika-jegyűek tudják leginkább élvezni és értékelni az otthon melegét, ez most épp jó alkalom ahhoz, hogy ki se szálljon az ágyból, a meleg paplan alól. Ha azonban mégis úgy dönt, társasági eseményre megy, szíve szerint dönt, nem pedig kötelességtudatból vállal találkozókat. Menjen csak arra, amerre kedve tartja, vagyis döntéseiben az élet örömeiben való részesedni vágyás motiválja. Szerelmes, kellemes érzésekben gazdag, igazán bensőséges hangulatú hónapra számíthat.

Ikrek (V. 21.- VI. 21.)
A Skorpió havában különösen nagy az igazságérzete, sőt amiről, vagy akiről úgy érzi, nem fér bele az Ön morális és erkölcsi elvárásai közé, otthagyja, szakít vele, mást keres – legyen szó akár munkáról, akár emberi kapcsolatokról. Ettől függetlenül kissé azt érzi, hogy egy helyben toporog, a dolgok nem haladnak előre. Jelenleg az Ön számára a tettek és történések lennének mérvadók, mégis el kell fogadja, hogy a láthatatlan világban elsőként a lélek érik meg a változásra és majd ezután történik a valós, földi létben a cselekedet. Lassúnak tarthat másokat önmagához képest és valóban Önnek alapvetően gyorsabb futásra teremtődtek a lábai.

Rák (VI. 22.- VII. 22.)
Önmagáról megfeledkezve, szívét, lelkét és mindenét, ami van társának, testvéreinek adja. Úgy érzi – és jól érzi –, feltöltődött az elmúlt hónapokban és van miből adakoznia, így nem törődve fáradtsággal, vagy az időbeosztásával, bármikor segítséget tud nyújtani azoknak, akiket szívébe zárt. Jól járnak most Önnel a rászorulók, mert számíthatnak a meghallgatására, az őszinte és szívből jövő tanácsaira, vagy akár csak egy meleg ölelésre. Fel is tudja majd ismerni, hogy mekkora kincs az, amivel rendelkezik – a meghallgatás képessége, az odafigyelés képessége – és ez az érzés szinte észrevétlenül jó értelemben vett büszkeséggel tölti el. Nagyobb önbizalom, fenséges kiállás, jó lélek.

Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)
Párjával összezörrenhet, némi vita és felhánytorgatott múltbéli sérelmek bosszanthatják. Sajnos az egészségi állapota sem túl jó, hajlamos lehet a meghűlésre, náthára. Nincs egyensúlyban, természetesen nem a folyamatos búskomorság jellemzi, de valahogy nem találja azt az igazi oroszlános jó hangulatot, ami Önt jellemzi. Legszívesebben téli álmot aludna – ne feledje, Ön nem egy medve. Apró lépésenként haladhat csak előre, ha hegyet akar építeni, most minden egyes kavicsot egyesével kell egymásra pakolnia. Kísértésbe eshet, és kedvetlenségét pótszerekkel próbálja oldani (édesség, egy-egy görbe estén elfogyasztott jó pohár bor).

Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)
Lassabb léptékben tud most csak haladni. Ön kitűz egy célt, felépíti és megtervezi az ahhoz vezető utat, jól megnézi, milyen buktatók és válaszutak lehetnek az odafelé vezető ösvényen és most bizony olyan dolgok kerülnek a felszínre, amire nem számított. Ez az oka a lassulásnak, megállásnak. Fontos, hogy képes legyen elfogadni a spontaneitás jelentőségét, az érzelmek jelentőségét, hiszen nem egy automatizált, pontosan megprogramozott, falanszter életet kíván magának és az emberiségnek. A ráción túlnyúló dolgok, az úgynevezett emberi tényezők nyernek fontosságot, ezekkel kényszerül kalkulálni.

Mérleg (IX. 24.- X. 23.)
Jó hír, hogy a nehéz kövekkel megrakott, több mint két évig hordott hátizsák lekerül a válláról, így igazából bármi is történik, minimum tíz kilóval kevesebbet cipel az élet hátizsákjában. Sőt november elején az Ön uralkodó bolygója, a Vénusz is a Mérleg jegyében áll és igazán örömteli, eseményekben gazdag „mérleges” hónapot élhet meg a Skorpió havában. Anyagilag is pozitív változásokra számíthat, ha gyermeket tervez, most eljöhet a megfoganás ideje. Sokkal könnyedebb és mosolygósabb, a levegő jegyűek pedig – mint Ön – élvezik, ha terhek nélkül szárnyalhatnak.

Skorpió (X. 24.- XI. 22.)
Valamilyen nagyobb változás történhet főként a tanulás, vagy munka területén. Egészségben és tetterőben erős hónap, ugyanakkor lélekben kissé szomorkás, bús időszakot jelöl a Skorpió havának képlete. Párkapcsolatában vajon minden rendben van? Ha eddig nem, most terítékre kerülhetnek kényes kérdések, kimondatlan dolgok. Szívesen lesz egyedül, nincs kedve beszélgetni, szórakoztatni másokat (egy Skorpió alapvetően nem törekszik mások szórakoztatására), lelki sebeit egy sarokban gubbasztva gyógyítgathatja.

Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)
Furcsa kettősség áll fenn, egyik részről lelkileg erős és büszke, másrészt viszont régi, múltbéli sérelmek gyötrik és ezeknek hangot is ad, ezzel nem kerülheti el a kisebb vitákat (nem is kívánja elkerülni őket). Ha magányos Nyilasként éli életét, futó kapcsolatokra, kapcsolódásokra számíthat, szerelmes lehet a szerelembe. Mivel uralkodója, a Jupiter nem áll túlzottan fényesen az égbolt magaslatán, ezek a túlfűtött, rövid távú érzelmek nyújtanak feltöltődési lehetőséget Önnek, valamint reményt, hogy lesz ez jobb is, mint ami most van!

Bak (XII. 22.- I. 20.)
Változás előtt áll, lelkében csak úgy zubognak a válaszokra váró kérdések. Az energiáját jól kell csoportosítania most ahhoz, hogy kiaknázhassa belső teremtőerejét, ugyanis Ön dönti el, hogy kellemetlenségnek érzi a változás szelét, vagy meglovagolja a lehetőségeket és nagyot kurjantva izgalmas kalandként éli meg. Lépésről lépésre tud majd előrébb jutni, ez azt jelenti, hogy tudatosabban kell odafigyelnie arra, hogy mit miért tesz. Ön alapvetően hosszú távon gondolkodik, mégis ha arról van szó, hogy földi élete rendezése helyett érzelmi életét is tekintse megoldandó feladatnak, szinte lefagy a kihívástól. Ez is egy munka, oldja meg!

Vízöntő (I. 21.- II. 19.)
Egyik oldalon fegyelmezni szeretné magát, másik oldalon meg pont olyan dolgokat enged meg, mellyel aláássa saját tekintélyét önmaga előtt. Lehetséges, hogy a fegyelmezés túlzottan korlátok közé szorítja alapvetően szabad szellemét? Lefordítva, ha túl sok szabály van, melyet be kell tartania (önmegtartóztatás), akkor viselje el, hogy lényének másik fele túlzottan el fogja engedni magát egy másik életterületen. Fontos lenne az egyensúly megtartása, mert nem kövülhet meg, és nem eshet szét a lazaságtól sem. A gitár húrjai akkor szólnak a legjobban, ha nem túl feszesek (elpattannak), ha nem túl lazák (meg sem szólalnak).

Halak (II. 20.- III. 20.)
Ismét a hit és remény kérdése áll esetleges kudarcai hátterében. Megkérdőjelezi eddigi döntései helyességét, ezáltal nem a jelenre figyel, hanem az elmúlt dolgokat energetizálja. Ha nem hisz a dolgok sikerében, tehát alapvetően önmagában, akkor hogyan tudna sikereket elérni? Jobban áll a szénája a nagy egészet nézve, mint ahogyan azt Ön látja, de amíg ezt nem látja be, sokkal rosszabbnak érzi sorsát és sokkal több csapást mér önmagára, mint amennyi nehézségekkel teli tanításra valójában szüksége lenne. Hol van az öröm, hol van a boldogság az életéből.                                                                                                                           

                                                                                                                                              Laki Beáta

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez