Helyi Hírek - Független folyóirat   2019.03.26. kedd
Emánuel, Larissza, Manuéla
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 13261245
   « Vissza

Felsál párolva, mártással

 « Receptek 
2012. október 18.
 


Hozzávalók: 60 dkg marhafelsál, 1 evőkanál mangalicazsír, 1 dl paradicsomlé, 1 fej hagyma, 2 gerezd fokhagyma, liszt, ecet, babérlevél, bors, só
A hússzeleteket nagyon vékonyra kiverjük, sózzuk, forró zsiradékban mindkét oldalát átsütjük, majd fedő alatt félpuhára pároljuk. A húst kiszedjük, a zsíron halványra megpirítjuk az apróra vágott hagymát, két evőkanál liszttel behintjük, ráöntjük a paradicsomot. Adunk hozzá egy babérlevelet, pár szem borsot, kávéskanálnyi ecetet, a zúzott fokhagymát, majd felöntjük szükséges mennyiségű vízzel. Visszatesszük a húst, és egészen puhára pároljuk. A mártást tálaláskor átszűrjük. Spagettivel tálaljuk.

                                                                                                                                    Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Apro-link.jpg
preload preload
Ide kattintva megtekinthető
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
Legutóbbi lapszámunk - 2019. március 20.
2019. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Credo Együttes
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez