Helyi Hírek - Független folyóirat   2020.08.14. péntek
Marcell, Maximilián
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 18502746
   « Vissza

Nyúlleves

 « Receptek 
2012. július 11.
 


Hozzávalók: 4 lapocka, 20 dkg vegyes zöldség, 1 fej hagyma, 1 dkg cukor, 1 evőkanál zsír, 2 dkg liszt, tejföl, só, bors
A nyúlhúst leforrázzuk. A zöldséget, hagymát apróra vágjuk, a cukorral együtt kissé megpirítjuk. Felöntjük 2 liter vízzel, beletesszük a húst, sózzuk, borsozzuk, és puhára főzzük. A húst kivesszük, kicsontozzuk. Egy kiskanál zsiradékból, a lisztből zsemlebarna rántást készítünk, rászűrjük a levest. Ha felforrt, zsemlegombócokat főzünk bele. Visszatesszük a húst és tejföllel ízesítve tálaljuk.

                                                                                                                               Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2020. július 15.
2020. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez