Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.29. péntek
Auguszta
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28663658
   « Vissza

Az allergia hatékony kezelése

 « Természetgyógyászat, szépség és egészség 
2012. június 14.
 


 Új orvosi gyógymóddal és speciális technikával


Allergiás tünetek élete bármely területén okozhatnak nehézséget. Korlátozhatják abban, hogy milyen ételeket fogyasszon, vagy megfoszthatják attól a lehetőségtől, hogy egy kellemes napsütéses napon a természetben kiránduljon a friss levegőt és a virágok illatát élvezve. Bizonyos esetekben – egyes ételek fogyasztásakor, vagy rovarcsípés következtében – akár az életét is veszélyeztethetik a tünetek.

kepfile


    Az allergiát a szervezet téves válaszreakciója váltja ki. Ennek során egy egyébként ártalmatlan anyagra a szervezet „ellenségesen” reagál, azaz olyan anyagként azonosítja, melyre allergiás tünetekkel kell válaszolnia.
    A szervezet erőteljes immunválaszát a hagyományos kezelések jellemzően csak az allergia tüneti szinten kezelik, és megpróbálják a panaszokat legnagyobb mértékben enyhíteni. Az általunk javasolt allergia kezelési eljárás ötvözi a BIOLABOR új orvosi gyógymódja és a hipnózis nyújtotta előnyöket. Ennek során először a BioLabor kezeléssel az allergiát kiváltó anyag és a szervezet közti ellentét kiegyenlítésre törekszünk, mellyel a pánikreakció szüntethető meg. Ezt követően kerül sor a hipnózisra, melyben megkeressük és megszüntetjük az allergia lelki okát, ezzel vélhetően véglegesen leszámolva a kellemetlen tünetekkel.

A BioLabor orvosi gyógymódja


    Az ún. „EMOST” Saját Jel Kezelések új fejezetet nyitottak a gyógyulás területén! Módszerünk a szervezet működési folyamatainak önmagán végrehajtott helyreigazítása. Bírja rá a szervezetét, hogy gyógyítsa meg magát! Az EMOST orvosi készülék ebben nyújt segítséget! Panaszonként 4-5 kezelés jellemzően elégséges holtponton átbillenni. A terápia során a készülék interaktív kapcsolatban van a szervezettel, és lépésről lépésre segíti a szervezetet az elmaradt regenerációk pótlására, így a későbbiekben kevésbé függ külső beavatkozástól.
   Az EMOST anti-allergia kezelések segítenek a szembesített allergén jelenlétében a nyugalmi állapot megtartásában, így a fokozott reakció elhagyásában, a regeneráció megvalósulásában, valamint a szeparált antitest felismerésre, ingerkezelésben, ellenreakciók szabályzásában.
Segítse a szervezetét önmagát helyreállítani! Erre a technológia már létrejött.

A kezelés módja hipnózisban


     A kezelés során a hipnózis és a Neuro Lingvisztikus Programzás (NLP) technikáját ötvözve tanítjuk meg az Ön szervezetét a helyes, egészséges működésre. Ennek során Ön képessé válik arra, hogy átprogramozva a tudatalattiját, megtanítsa az elméjét és a testét arra, hogy az allergiás tüneteket kiváltó anyagra (allergénre) egészséges, normális módon reagáljon. A kezelés alatt elméje és teste (immunrendszere) megtanul olyan módon bánni az allergénnel, mint bármely más, ártalmatlan anyaggal, mellyel a szervezet a hétköznapok során találkozik.
     Az allergia kialakulásának másik (alapvető) oka az, hogy általa a tudatalatti megoldást talál egy máskülönben szorongást, belső feszültséget kiváltó helyzetre. Másként fogalmazva, az elme egy téves belső válaszreakciót alakít ki, hogy egy kínosnak tűnő szituációt elkerüjön. Ez a szituáció az allergia kialakulásának érzelmi kiindulópontja. Minden esetben pozitív hozadéka van, és a gyermekkorba nyúlik vissza. Valószínűleg egy megoldhatatlannak tűnő konfliktust sikerült így elkerülnie. A kezelés során ezt az érzelmi kiinduló pontot is feloldjuk.
     A kezelés eredményeként megszűnnek az allergiás tünetek, pl. tüsszögés, könnyezés, stb. A későbbiekben a kérdéses anyagra az allergia teszt is vélhetően negatív lesz.
     Mindenképpen kérjen időpontot tőlünk, amennyiben szeretné szakemberekkel átbeszélni kérdéseit és közben kipróbálni a BioLabor új orvosi gyógymódját, mely hatékonyan segíti, hogy a szervezete helyesen működjön, és betegség esetén önerőből álljon helyre. Mindez gyógyszermentesen!
      Június 30-ig várjuk Önt egy konzultációra és próbára – díjmentesen és kötelezettségmentesen!

Botka Zsolt, 06-30-9664741 • 1165 Bp., Jókai u. 6. fszt/7. (SZTK-val szemben – Lottózó épülete) www.biolabor.hu • www.hipnoziscentrum.hu

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez