Helyi Hírek - Független folyóirat   2020.08.12. szerda
Klára, Letícia
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 18472973
   « Vissza

Lucskos káposzta

 « Receptek 
2012. június 13.
 


Hozzávalók: fél kg lapocka egyben, 20 dkg füstölt oldalas, 20 dkg nyers császárszalonna, 1 db fejes káposzta, 1 csokor kapor, 1 csokor borsikafű, liszt, olaj, tejföl, paprika, só
A húsokat kuktában puhára főzzük, majd kiszedjük. A lébe tesszük a kaprot, borsikafüvet (ha nincs száras, 1 teáskanálnyit). Erre rakjuk a kitorzsázott, nyolc felé vágott káposztát és megfőzzük. Kiszedjük a kaprot és a borsikafüvet (ha szárastól tettük bele) és 5 dkg lisztből berántjuk, egy kávéskanál pirospaprikával színesítjük a rántást. Ízlés szerint sózzuk, ha kell (az oldalas sós!), és a nagyobb darabokra vágott húsokkal összeforraljuk. Tálaláskor tejfölt teszünk a tetejére.

                                                                                                                                      Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2020. július 15.
2020. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez