Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.29. péntek
Auguszta
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28662177
   « Vissza

Horoszkóp (május 21-től június 21-ig)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2012. május 21.
 

 Kos (III. 21.- IV. 20.)
A közvetlen környezetében élők segítségére lehet az Ikrek-havában. Elintézi a bevásárlást, takarítást, ügyeket intéz, mindezt felajánlásból, szívességből, vagy netán lelkiismeret-furdalásból teszi? Ha munkahelyváltásra kényszerült az elmúlt időben, akkor ez az oka annak, hogy jobban értékeli a közeli családtagokat és barátait és minden – eddig munkával töltött időt – megpróbál behozni és pótolni. Higgye el, hogy akár takarít, akár nem mások után (vagy helyett), szeretik Önt úgy, ahogy van, munkával vagy anélkül! Ha segít a környezetében élőknek, tegye azt kellemetlenül mardosó bűntudat nélkül! Csak így tud valóban adni!
 Bika (IV. 21.- V. 20.)
Uralkodó bolygója, a Vénusz már az Ikrek jegyében jár. Míg személyisége egyik része kimozdulásra, megmozdulásra vágyik, a másik része befelé fordulna, egyedül lenne. Ez a két ellentétes energia nem is annyira összeegyeztethetetlen, hiszen egy hosszú hétvégi séta, vagy kirándulás egyedül, vagyis önmagával, önmagában megoldást nyújthatna mindkettőre. Foglalkozzon lelkével, beszélgessen saját belső gyermekével, és közben szívjon friss levegőt. Sokféle olyan kétséget képes most feloldani, melyre eddig nem talált megoldást. A biztonsággal kapcsolatos félelmei előtérbe kerülnek.
 Ikrek (V. 21.- VI. 21.)
Jelenleg bármibe fog, félelmekbe és akadályokba ütközik. Olyan, mintha egyhelyben járna. Ha most szeretne megtenni valamit (akár egy döntéshozatal is a „tevés” állapotába tartozik), számítson arra, hogy gondolatai a következményekkel számolnak. Sok esetben több rosszat lát következményként kibontakozni lelki szemei előtt, mint amennyi adott esetben valóban bekövetkezhetne. Lehet, hogy egy jó barát nehézkes sorsát látva merülnek fel Önben a kétségek saját döntéseivel kapcsolatban. Ezek azok az időszakok, melyekben nem a kétségek és félelmek növelésére kell a hangsúlyt fektetni, hanem arra, hogy felelősségteljesebbé válhatunk általuk.
 Rák (VI. 22.- VII. 22.)
Termékenyebb időszakra számíthat és ez nem feltétlenül gyermekáldást jelent. A termékenység, mint egy jó ötlet is felmerülhet egy probléma megoldásával kapcsolatban. Nem egy könnyített időszak ez, inkább azt mondhatnánk, hogy jól viseli az élet könnyedebb és nehezebb részét egyaránt. Hízékonyságra lehet most hajlamos. Oda kell figyelnie a zsírok és a szénhidrátok fogyasztására. Egy Hold-naptár segítségével tudatosabban figyelhet teste karbantartására. Szervezete jelenleg visszatart, így annak jó működése érdekében járjon jógázni, vagy végezzen könnyedebb, zárt légtérben végezhető gyakorlatokat.
 Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)
Az Oroszlán Napja az Ikrek jegyében idegenként áll. Nem túl jó, nem túl rossz időszak várható. Az Oroszlánok számára a komfortzónából való kintlévőség már önmagában személyiségfejlesztő folyamat. Ez jelenleg is így van. Képes az életben zajló eseményeket kívülről figyelni, és aki képes a rálátásra, az képes a belátásra is, vagyis észreveheti, min kéne változtatni saját boldogulása érdekében (természetesen az „igazán oroszlánok” inkább másokon változtatnának). Segítséget, vagy konkrét anyagi támogatást kérhetnek most Öntől ismerősei, esetleg testvérei.
 Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)
A munkatársak Önhöz fordulnak mindenféle hétköznapi problémáikkal (munkával kapcsolatos gondokkal általában) és Ön ezt igazán rosszul tűri. Az, aki mostanában Önnel kívánja megoldatni a problémáit, szarkasztikus megjegyzésekre, vagy csattanós reakciókra számíthat. Alapvetően sok ember veszi most körül, nehezítve a koncentrációt jelenleg megoldásra váró feladataival kapcsolatban. Lehetőség szerint kerülje a szerencsejátékokat, vagy a szerencsejátékosokat. Nagy tetterőre, fizikai teherbírásra számíthat, ha visszafogja magát, akkor ez a belső energia pattanások formájában ölthet testet.
 Mérleg (IX. 24.- X. 23.)
Ha kapcsolatban él, a felelősségteljesebb döntések, valamint a kapcsolatban fennálló nézeteltérések, közös feladatok szóbeli tisztázására kerülhet sor. Okosan és ügyesen képes bántás nélkül átbeszélni problémáit társával. Ne feledje, ha egy társkapcsolaton belül nem lennének közösen megoldandó feladatok, akkor nem is lenne annak a kapcsolatnak létjogosultsága a jövőre nézve. Az összetartó erő két ember között legtöbb esetben a közös sorsút, ami pedig az akadályok feloldásával, vagy leküzdésével jár együtt. Örüljön, hogy most bölcsebb rálátással képes kezelni a helyzeteket.
 Skorpió (X. 24.- XI. 22.)
Szőrözős, kritikus hangulatban van, ráadásul úgy érzi, hogy folyamatosan felbosszantják, határait próbálgatják. Dühkitörésekre, hirtelen hangulatváltozásra számíthat. Előbb üt, mint kérdez – mondhatnánk. Az egyik részének jól esne, ha aprólékosságot kívánó feladatokkal foglalná el magát, a másik része viszont hamar beleun és felrobban a türelmet igénylő szöszmötöléstől. Vannak időszakok, amikor annyira mást akar a jobb kéz, mint a bal, hogy középen állva csak ide-oda rángatódzik az ember, és semmi sem tűnik elég jónak. A feszült hangulat általában arra jó, hogyha nehezen is, de kiégesse belőlünk a türelmetlenséget, a gyermeteg toporzékolási hajlamot. Ha fájdalmas is, de tanulós időszak.
 Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)
Fullasztónak érezheti a légkört maga körül. Mondhatni dugig van, tele van. Nem feszült, csak egyszerűen úgy érzi, hogy megtelt a lelke, túl sok a gondolat a fejében. A Nyilas-jegyűeknek szükségük van a szabad, fellélegző időszakokra és erre a június elejei időszak alkalmas is lehet. Most nehezére esik beszélgetni, menekülne attól, hogy szóval tartsák. Június elején azonban némi feloldás mutatkozik, így képes lesz a túl sűrűből fellélegezni. Ne feledje, hogy azért sűrűsödnek Ön köré az emberek, mert érzik, hogy képes valóban segíteni rajtuk. Természetesen ez azt is jelenti, hogy önmagának is képes segítő kezet nyújtani.
 Bak (XII. 22.- I. 20.)
Robbanékony hangulat, kritikus és önbizalom hiányos időszak. A dolgai megértek a változásra, az eddig biztonságot nyújtó otthon, család már kevésnek tűnik, így érzi belül, hogy lassan tovább kell lépnie. Jelenleg vergődik a „menjek”, „ne menjek” állapotában. Ez a nehéz időszak is szükséges azonban, hogy megszülethessen az irány, hogy merre induljon tovább és megszülessen a valódi döntés, hogy továbbindul. Ön általában jó döntéseket hoz, így bízzon abban, hogyha itt az ideje, megteszi a szükséges lépéseket. Valamilyen terápiát kéne keresnie a feszültség levezetésére.
 Vízöntő (I. 21.- II. 19.)
Megcsappanhatnak anyagi tartalékai. Vagy egy gyors és nagyobb kiadás, vagy váratlan helyzetek elaprózott kiadásai okozhatnak változásokat. Legjobb lenne, ha olyan emberre bízná most a tartalékolást és spórolást, akiben megbízik. Ha tehát férje vagy felesége rakná el a megspórolni kívánt összeget, nagy valószínűséggel több maradna. A múltja kísértheti. Elfeledett barátok, ismerősök hívhatják telefonon, vagy véletlenül összefuthat velük a városban sétálva. Ezek a találkozások felkavarók és egyben feloldó jellegűek is lehetnek. Az új lendülethez minden esetben szükség van a múlt bizonyos marasztaló energia szálainak elvágásához.
 Halak (II. 20.- III. 20.)
Születése előtt az önbecsülés sorában nem álldogált túl sokáig. Most ez a feladat, meglátni azt, amije van (képességek, erősségek, gyengeségek). Valahogy el kéne már fogadnia azt, hogy ér annyit, mint bárki más e világban és el kéne fogadnia, hogy Ön sem véletlenül lett a világ részese. Ne engedjen mindenkit maga elé, álljon oda a sorban, ahová kerül, ne jótékonykodjon saját lelkének kárára. Az élet örömei megérintenék a vállát, de sajnos valamilyen oknál fogva annyi a lelkifurdalás a lelkében, hogy lesöpri a jó szándékot és csodálkozik, hogy nem boldogul. Az élet ajándékainak elfogadását ugyanúgy meg kell tanulnia, mint írni vagy olvasni. Ön adni tud, de ahhoz hogy jól adhasson, kapnia is tudni kell.

                                                                                                                                                     Laki Beáta

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez