Helyi Hírek - Független folyóirat   2020.11.23. hétfő
Kelemen, Klementina
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 19281385
   « Vissza

Tavaszi rostélyos

 « Receptek 
2012. április 18.
 

Hozzávalók: 60 dkg rostélyos, 30 dkg vegyes zöldség, 20 dkg krumpli, 1 dl tejföl, 2 dkg liszt, 1 késhegynyi pirospaprika, só, olaj, petrezselyem
A felszeletelt rostélyost kiverjük, és kevés olajon félpuhára pároljuk. A vegyes zöldséget, krumplit felkarikázva a húsra rakjuk, megsózzuk, majd kevés vízzel felengedve tovább pároljuk fedő alatt. Amikor már egészen puha a hús és a zöldség, zsírjára sütjük. Megszórjuk liszttel, pirospaprikával, meglocsoljuk a tejföllel és felforraljuk. Párolt rizst adunk körítésként, amit megszórunk apróra vágott petrezselyemlevéllel.
Jó étvágyat kívánunk!
 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2020. november 11.
2020. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez