Helyi Hírek - Független folyóirat   2020.08.12. szerda
Klára, Letícia
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 18473180
   « Vissza

Tojásos bárány

 « Receptek 
2012. április 5.
 



Hozzávalók: fél kg bárány apróhús, 3 tojás, 1 csokor petrezselyem, fél dl száraz fehérbor, 1 csapott teáskanál liszt, 5 dkg zsír, só, bors
A húst a zsíron fehérre sütjük hirtelen, sózzuk, megszórjuk őrölt borssal, és kevés vízzel puhára pároljuk. Zsírjára sütjük, a húst félrehúzva a zsírban lisztet pirítunk, hozzáadjuk az apróra vágott petrezselyemlevelet, összekeverjük. Hozzáöntjük a felvert, kissé sózott tojásokat, és összekeverjük. A tetejére szórhatunk még egy kis petrezselymet, krumplipürével, vagy puliszkával tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2020. július 15.
2020. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez