Helyi Hírek - Független folyóirat   2020.08.15. szombat
Mária
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 18507879
   « Vissza

Citromos csirke

 « Receptek 
2012. március 22.
 



Hozzávalók: 1 csirke, 1 pohár vörösbor, 1 fej hagyma, 4 gerezd fokhagyma, 1 evőkanál paradicsompüré, 1 dl tejföl, só, bors, majoránna, rozmaring, kakukkfű, olaj.
     A csirke lábait, nyakát, belső részét eltesszük levesbe, majd négy darabra vágjuk. Nagyobb lábosban a kockára vágott hagymát olajon megpirítjuk üvegesre, ezen a húsokat is megpirítjuk minden oldalon. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a paradicsompürét, a csipetnyi fűszereket, sózzuk, felöntjük borral és fedő alatt puhára pároljuk. A végén a szaftját összekeverjük a tejföllel, és összemelegítjük.

Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2020. július 15.
2020. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez