Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28659112
   « Vissza

Horoszkóp (február 20-tól március 21-ig)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2012. február 23.
 

 Kos (III. 21.- IV. 20.)
„Menjünk, csináljuk, történjen már valami” – hajtogatja a Kos-jegyű személy a Halak havában. Mivel eléggé sok bizonytalanság és változás várható a mindennapi, jól megszokott szabályok szerinti életében – tehát a hétköznapok apró-cseprő ügyeiben –, valahogy ki akarja játszani a sorsot és tudni akarja az esetleges változások kimenetelét még azelőtt, hogy itt lenne az ideje. A Kos-jegyű személy a sebességével operál, azaz gyorsan és azonnal akar mindent tudni, valamint megtenni, csakhogy elkerülje tétlen csendben felmerülő bizonytalanság gondolatát. Ezzel kissé túlpörgeti magát, és sajnos idő előtt a változások végeredményei sem mutatkoznak meg.
 Bika (IV. 21.- V. 20.)
Nem találja valahogyan önmagát a szabadidejében. Ami eddig örömöt okozott, az most már nem biztos, hogy kedves Önnek. Talán itt az ideje váltania hobbit, szabadidős tevékenységet, barátságokat. Legyen a mérce az Ön boldogsága, minél boldogabban érzi magát valamiben, annál biztosabb, hogy a helyén van. A képlet valaki, vagy valakik iránti mély féltést is jelez, vagyis szorong valakinek a sorsa iránt, emberbaráti szeretetből. Ezzel azonban saját energiáit aprózza el, így kevésbé tud önmagára koncentrálni. Valahol a kettő között lenne a helyes igazság, vagyis csak annyira félteni szeretteit, amennyi nem borítja fel saját lelkének egyensúlyát.
 Ikrek (V. 21.- VI. 21.)
Mellőzött szerepbe kényszerül a Halak-havában. Ez a háttérszerep nem annyira tetszetős Önnek. Egy Rák, vagy Mérleg jegyű ember könnyedén viselné el, ha nem ő irányít, azonban egy Ikrek jegyű személy szabad gondolkodásába való beleszólást, valamint az életterületének korlátozását nem szívesen veszi jó néven. A mozgás a kulcs a megoldáshoz. Tudatosan figyeljen oda, hogy mindennap mozgassa át a testét, tornázzon, vagy sétáljon, így könnyedén veszi majd az akadályokat. Igazán jó ötletei és megoldási javaslatai lehetnek, képes meglátni a dolgok mögött rejlő igazságokat, ám ezeket elhamarkodott hangsúllyal és kissé bántó hangnemben tudja csak tálalni.
 Rák (VI. 22.- VII. 22.)
Heves és büszke érzelmesség jellemzi a Rák jegyűeket ebben az időszakban. Bátran kiállnak belső meggyőződésük mellett, hangot adva gondolataiknak. Ezzel az Öntől távol álló hozzáállással pont azok barátságát és szimpátiáját nyerheti el, akikkel eddig nem igazán találta meg a hangot. Ez a felismerés még Önt is meglepi. A gyors sebességen mozgó Ikrek, Kos és Vízöntő jegyűek támogatására számíthat. Ebben a hónapban kifejezetten kerüli a finomkodást, az egyenes és szívből szóló nagy igazságok kikommunikálására, vagy kimutatására lesz predesztinálva.
 Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)
Erőtlennek érezheti magát. „Engem ne siettessen senki”- gondolja magában. Zsörtölődő hangulata talán csak a tél miatt adott. Jelenleg a nadrágot a párja hordja, ám egy büszke Oroszlán jól tudja, hogy arról a bizonyos nadrágról önként mondott le, ezzel is bizonyítva fenséges jóindulatát. Majd ha melegebb lesz, ismét irányító szerepbe helyezkedik. Kritikus lehet önmagával szemben is, megkérdőjelezheti a döntései helyességét. Ön általában nem őrlődik kétségek között saját választásait illetően, és ezt a kétségbeesést talán szintén a napfény hiánya okozza.
 Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)
Önvizsgálatot és számvetést tart. Szeretné még működőképessé és hatékonyabbá tenni életét (legyen szó akár anyagi kiadásait és bevételeit tekintve, akár munkahelyi ügyeit tekintve). Vizsgálódik és átstruktúráz. Természetesen – mint mindenkinél – talál olyan változtatásra szoruló területeket, melyeket jelenlegi eszével már jobban képes irányítani és kézben tartani, mégis leragadhat az önhibáztatásnál, hogy akkor és ott miért nem csinálta jobban. Ha ügyes, akkor nem a múltat nézi és szorong, hanem az új lehetőségekbe teszi bele energiáit és alakít, tökéletesít feladatain. Főként a háztartás és a házastárs – ha van ilyen – kerül vizsgálódás alá.
 Mérleg (IX. 24.- X. 23.)
Ha eddig nem borult a fejére a saját jegyében hosszú idő óta lépegető Szaturnusz terhe, akkor most fog. Gondjai vannak a felelősségvállalással. Nehéz eldöntenie, hogy mit is szeretne valójában az élettől, önmagától, de mint tudjuk „teher alatt nő a pálma”, ez is „csak” egy tanulás, amikor a dilemmák és döntési lehetőségek között őrlődve fog megszületni egy új és érettebb Mérleg-személyiség. Vegye kezébe a dolgokat attól függően, hogy szereti, vagy nem szereti őket. Jelenleg azon van a hangsúly, hogy integrálja bele az elvárásaiba a dolgok következményeit. Amit eddig megúszott következmények nélkül (legyen szó jó vagy rossz következményekről) most megkapja őket.
 Skorpió (X. 24.- XI. 22.)
Jó kilátásai vannak e hónapban. Belső kétségei szűnőben, már látja az irányt, amerre mennie kell, hogy terveit megvalósítsa. Az égiek támogatását élvezheti, ha figyelmesen és tudatosan vezeti továbbra is az életét. Anyagi téren egyensúlyra számíthat. Ezt az anyagi stabilitást már régóta kereste. Most jó irányba halad, csak így tovább! Egy dolgon próbáljon még meg javítani, illetve felismerni, méghozzá azt, hogy energiáinak még mindig jelentős része van kihelyezve egy múltbéli sérelembe. Mi lehet ez a történés? Ami azonnal eszébe jut, az lesz az! Engedje el, hogy Önnek legyen jobb!
 Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)
Kényelmesen végzi munkáját, ha végzi. Leginkább pont azon sértődhet meg a legjobban, ha ez ellen a kényelmesség ellen valaki szót mer emelni. Természetesen igaz, hogy jó munkához idő kell, és vannak olyan időszakok – főként télen –, amikor igenis nehezebben megy a megvalósítás. Ha valaki piszkálja, hajtja, illetve hajtaná, ne vegye annyira a szívére, mert ezzel sok durcás és morcos pillanattól kímélheti meg magát. Mondjon egyszerűen Nem-et és mondja azt, hogy joga van lustábbnak és lassabbnak lenni. Természetesen, ha főnöke emel szót, halkabban álljon ki saját véleménye mellett.
 Bak (XII. 22.- I. 20.)
A befektetett munka gyümölcsöző lehet, mondhatnánk azt is, hogy megkapja, ami jár Önnek. Ami nehézség, hogy sokszor olyan magasra lövi fel a mércét, hogy nem győz eleget tenni saját benső elvárásainak. Vegye észre, hogy a nehézségek nagyobb százalékát önmagának okozza, a kisebb százalék az, melyet a környezetére foghat. Igazán sokféle érzés kering majd Önben a Halak havában. Érintve lesz az emberi kapcsolatok területe, a saját és a külvilág véleménye között fennálló különbségek közös nevezőre hozásának kérdése. Amolyan munkában gazdag, de filozofálásra alkalmas kettős időszakban lesz része.
 Vízöntő (I. 21.- II. 19.)
Nem csak nagyszerű ötletei lesznek, hanem azok prezentálására is képessé válik. Az „Ön-marketing” fontos szerepet játszhat az életében, így új lehetőségek nyílhatnak meg. Ezeket az új lehetőségeket rendkívüli gyorsasággal kell megemésztenie, illetve döntenie arról, hogy továbblép, vagy belelép az új körülményekbe, mert ugyanilyen szédítő sebességgel futnak ki ezek az események az életéből. Mivel ebben a hónapban gyors észjárás és okos gondolatok jellemzik, kitűnően tud majd alkalmazkodni e magas sebességre kapcsolt üzemmódban is.
 Halak (II. 20.- III. 20.)
Szokjon hozzá, hogy jó megérzései vannak, és hasznát is veheti ezeknek a földi élet mindennapjaiban. Ha Ön döntésre kényszerül, nem földi lábakon és ésszel kell utána járnia a dolgok hátterének, hanem egy jó relaxációs technika segítségével elcsendesítve önmagát, belülről fogja megérezni, körbejárni a lehetőség buktatóit és előnyeit. Ez a hónap önmaga tanulási folyamatairól szól, ismerje fel, hogy értékes minden érzet, álom, átsuhanó gondolat. Van, aki könyvekből tanul, és van Ön, aki belső, bölcsebb én-jét elővéve képes ügyesen alakítani életét.

Laki Beáta

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez